Ιταλία

“Χτυπάει” Κίεζα η Ρόμα!

Η Ρόμα παρακολουθεί τις κινήσεις της Γιουβέντους και ετοιμάζεται… να της πάρει έναν μεγάλο παιχταρά, που δεν υπολογίζει ο Μότα.

Το συμβόλαιο του Φεντερίκο Κιέζα με τη Γιουβέντους λήγει σε έναν χρόνο, αλλά ο Ιταλός αριστερός εξτρέμ δεν είναι ικανοποιημένος με την προσφορά ανανέωσης που του έχει γίνει και φαίνεται να εξετάζει την επιλογή της Ρόμα!

Όπως αποκάλυψε το ιταλικό “Sky Sports”, ο 26χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται εκτός πλάνων του Τιάγκο Μότα (αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα ως ο νέος προπονητής της Γιούβε) ενόψει της νέας σεζόν, με τον σύλλογο του Τορίνο να τον έχει βάλει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή αναμένεται να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ιταλίας την επόμενη εβδομάδα για συνομιλίες με τους διευθυντές της Ρόμα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον ταλαντούχο εξτρέμ.

Η τιμή των 40 εκατ. ευρώ θεωρείται υπερβολική, επομένως θα χρειαστούν διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για να εξεταστεί η πιθανότητα συμφωνίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα, επικρατώντας της τοπικής...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και ΑΕΚ!

ΟΦΗ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ