Παναθηναϊκός

Το χθεσινό… κέρδος του Παναθηναϊκού ήταν ένα ταλέντο!

Η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, εκτός από πολλά γκολ, είχε και ένα… ταλέντο που έκανε “παπάδες” μέσα στο γήπεδο.

Ο λόγος για τον Νάσο Νταμπίζα (γεννημένος στις 26/05/2004), τον νεαρό φορ του “Τριφυλλιού” που ψάχνει μια ευκαιρία για να εδραιωθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην Ακαδημία της ομάδας, περνώντας από όλα τα τμήματα, φτάνοντας μέχρι την δεύτερη ομάδα.

Κάπως έτσι η απόφαση να παει στην προετοιμασία ήταν μονόδρομος και έτσι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ένα νέο “όπλο” στα χέρια του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική σωματοδομή (1.90μ), η οποία του δίνει το πλεονέκτημα στον αέρα, με τα έξτρα του “όπλα” να είναι παράλληλα η ταχύτητα του και ο εξαιρετικός χειρισμός της μπάλας.

Ο νεαρός στο φιλικό 14-0 της ομάδας του, χθες, κατάφερε να βρει διχτυα και γενικά σε όλη την αναμέτρηση είχε μια καλή παρουσία, δίνοντας ελπίδες στον προπονητή του.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και ΑΕΚ!

ΟΦΗ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, για...

“Πράσινο” το ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι, επικρατώντας με 2-0 του...

Τρίποντο για Βόλο επί του Άρη!

Νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 2-1 του...

Έφυγε με νίκη από την έδρα του Άρη ο Βόλος!

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα...

Φιλική νίκη για την Εθνική Νεανίδων επί της Ουαλίας!

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-1 της Ουαλίας σε φιλική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ