Παναθηναϊκός

Το χθεσινό… κέρδος του Παναθηναϊκού ήταν ένα ταλέντο!

Η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, εκτός από πολλά γκολ, είχε και ένα… ταλέντο που έκανε “παπάδες” μέσα στο γήπεδο.

Ο λόγος για τον Νάσο Νταμπίζα (γεννημένος στις 26/05/2004), τον νεαρό φορ του “Τριφυλλιού” που ψάχνει μια ευκαιρία για να εδραιωθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην Ακαδημία της ομάδας, περνώντας από όλα τα τμήματα, φτάνοντας μέχρι την δεύτερη ομάδα.

Κάπως έτσι η απόφαση να παει στην προετοιμασία ήταν μονόδρομος και έτσι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ένα νέο “όπλο” στα χέρια του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική σωματοδομή (1.90μ), η οποία του δίνει το πλεονέκτημα στον αέρα, με τα έξτρα του “όπλα” να είναι παράλληλα η ταχύτητα του και ο εξαιρετικός χειρισμός της μπάλας.

Ο νεαρός στο φιλικό 14-0 της ομάδας του, χθες, κατάφερε να βρει διχτυα και γενικά σε όλη την αναμέτρηση είχε μια καλή παρουσία, δίνοντας ελπίδες στον προπονητή του.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μύκονος πήρε νεαρό από την U19 του Παναθηναϊκού!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ανδριώτη προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου,...

Η U15 του ΟΦΗ δοκιμάζει ταλέντο από την Αλεξανδρούπολη!

Ο Ανέστης Χατζάκης, ποδοσφαιριστής της Αλάνας, βρέθηκε στο Ηράκλειο...

Στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ ο 17χρονος Μαξίμους Ένκβιστ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να στρέφει το βλέμμα της σε...

Οι Γερμανοί “τρέχουν” για Κωνσταντέλια και… έχουν τον πρώτο λόγο!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ