Εθνική Γυναικών

Τελευταίος σταθμός… “Φερόε” για την Εθνική!

Η Εθνική Γυναικών προχωρά την προετοιμασία της, έχοντας μπροστά της μια τελευταία δοκιμασία.

Η Εθνική Γυναικών προπονήθηκε το Σάββατο 01/06 το πρωί στο ΒΑΚ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για όσες παίκτριες αγωνίστηκαν στο ματς με το Μαυροβούνιο και κανονική προπόνηση για τις υπόλοιπες. Το απόγευμα η Εθνική είχε ελεύθερο πρόγραμμα με βόλτα στο Ηράκλειο. Η αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 02/06 για τα Νησιά Φερόε με πτήση τσάρτερ.

Στις τάξεις της Ομάδας επικρατεί σκεπτικισμός για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν δύο βαθμοί και ταυτόχρονα η ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Women’s EURO, με το γκολ πέναλτι που δέχθηκε στο 4o λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα παιχνίδι που είχε πετύχει ανατροπή, μετατρέποντας το 0-1 στο υπέρ της 2-1 και έλεγχε απόλυτα, χωρίς να κινδυνεύσει από το Μαυροβούνιο. Ωστόσο σταδιακά επέρχεται ηρεμία, με τις παίκτριες και το επιτελείο να εστιάζουν πλέον στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (18:45 ώρα Ελλάδος) στην πρωτεύουσα του νησιωτικού κρατιδίου του Βορείου Ατλαντικού, το Τορσχάβν (τηλεοπτική μετάδοση από Nova).

Ανεξάρτητα πάντως από το αγωνιστικό μέρος, όλα τα μέλη της αποστολής εκφράζουν στις συζητήσεις τους τη χαρά τους που αγωνίστηκαν ξανά στο Ηράκλειο και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία του κόσμου της Κρήτης, που “αγκάλιασε” μία ακόμη προσπάθειά της Εθνικής Γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ