Εθνική Ανδρών

Προπόνηση για την Εθνική στο Stadion Grodig!

Η Εθνική μας ομάδα προχωρά την προπόνηση της, πριν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μετά την Γερμανία.

Με προπόνηση στo Stadion Grodig, όπου σήμερα θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας με την Μάλτα (19:00, ALPHA/Novasports Prime), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στην αποστολή από τον κ. Παπαδόπουλο για τον εν λόγω αγώνα και πρόκειται για τους Βλαχοδήμο, Τζολάκη, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Ντόη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Μασούρα, Τζόλη, Λημνιό, Παυλίδη, Δουβίκα.

Υπενθυμίζεται ότι το φιλικό απέναντι στην Μάλτα θα είναι το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της στην League B του Nations League τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ