Τρίτη, 27/01/26
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026
Ολυμπιακός (U19)

Που θα κάνει προετοιμασία ο Πρωταθλητής Ευρώπης;

Ο Ολυμπιακός έχει οργανώσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν σε Super League U19 και Youth league.

Σκοπός της ομάδας του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι να παρουσιαστούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ανταγωνιστικοί για να υπερασπιστούν το πρωτάθλημα της Super League U19, αλλά και να κάνουν ακόμη μια καλή πορεία στο Youth League.

Κάπως έτσι η Ακαδημία της ομάδας θα βρεθεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, το διάστημα 2-12 Αυγούστου, με τους ποδοσφαιριστές της U19 να έχουν για… παρέα και τα ταλέντα της U17, που θα κάνουν εκεί και αυτοί την προετοιμασία τους.

Να σημειώσουμε πως και πέρυσι η Ακαδημία του Ολυμπιακού πήγε στο Καρπενήσι για την προετοιμασία της και φέτος κατάφερε να πετύχει μια εξαιρετική πορεία η U19 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αεροπλανικό” γκολ για τον νεαρό Χατσίδη!

Ο νεαρός Δημήτρης Χατσίδης "πετάει" τόσο εντός, όσο και...

Ένα και… καλό για την U15 του Παναιτωλικού!

Ο Παναιτωλικός βρήκε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον...

“Λευκή” ισοπαλία για Παναιτωλικό και ΟΦΗ!

Ισοπαλία για τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, με 0-0,...

“Αθόρυβη” κίνηση και μεταγραφή με σούπερ ταλέντο για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός χωρίς να τον πάρει "μυρωδιά" κανείς, κινήθηκε...

ΑΕΚ… τριών ταχυτήτων κόντρα στον Αστέρα!

Η U17 της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ