Εθνική Ανδρών

“Ονειρευόμουν από μικρό παιδί την Εθνική”!

Ο νεαρός τερματοφύλακας, Χρήστος Μανδάς, δεν μπορεί από το… να είναι πανευτυχής για την κλήση του στην Εθνική μας ομάδα.

Στις δηλώσεις του, ενόψει των φιλικών με Γερμανία και Μάλτα, ο γκολκίπερ της Λάτσιο, έκανε λόγο για παιδικό όνειρο, αναφερόμενος στο γεγονός ότι κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απογοήτευση λόγω της απουσίας από το EURO2024:

“Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στο EURO, το θέλαμε πάρα πολύ. Είναι σημαντικό κάθε παιχνίδι που παίζει η Εθνική”.

Για την πρώτη του κλήση:

“Μπορώ να πω ότι είναι μια ευκαιρία και ένας προσωπικός στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το ονειρεύομαι από μικρό παιδί”

Για τις πολλές επιλογές κίπερ στην Εθνική:

“Είναι αρκετά δύσκολο, θέλει χρόνια δουλειάς. Δόξα το Θεό είμαι όλοι καλοί. Είναι ευχάριστο για την ομάδα να υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο σε τερματοφύλακες, όσο και σε άλλες θέσεις”

Για το τί του είπε η Λάτσιο:

“Είναι πολύ χαρούμενοι για εμένα που βρίσκομαι στην Εθνική. Τους είπα ότι δεν είχα κληθεί ποτέ στο ομοσπονδιακό συγκρότημα και τώρα είναι πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμα μου”.

Για τον Νόιερ:

“Είναι ένας τερματοφύλας που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Παρακολουθώ τις προπονήσεις του και μου αρέσει αρκετά. Τον είδα και με τη Λάτσιο φέτος παίξαμε αντίπαλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξι επαγγελματικά συμβόλαια στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Σημαντικό βήμα για το μέλλον τους και μια μεγάλη...

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ρέτσος!

Επιστροφή στις ρίζες του για τον Δημήτρη Ρέτσο, καθώς...

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την U15 του Λεβαδειακού!

Το επόμενο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική τους διαδρομή ετοιμάζονται...

Ο Αστέρας πήρε νεαρό από τον Άτλα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τα Γιάννενα ετοιμάζεται να κάνει...

Η Ελλάδα έχει ταλέντο να… “θάβει” τα ταλέντα της!

Το καλοκαίρι του 2026 είναι κομβικό για τρεις Ελληνες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ