Αγγλία

Ο Βλαχοδήμος ετοιμάζεται να φύγει από την Premier League!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στη Νότινγχαμ Φόρεστ, με αποτέλεσμα να κοιτάζει την αποχώρηση του.

Ο έμπειρος κίπερ έχει να αγωνιστεί από τις 17 Γενάρη με την ομάδα του, από το παιχνίδι FA με την Μπλάκπουλ.

Μάλιστα τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως βασικός ήταν στις 6 Δεκεμβρίου και από τότε δεν έχει φορέσει φανέλα στο πρωτάθλημα.

Ειδικά μετά την πρόσληψη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο “Όντι” έχει υποχωρήσει αισθητά στον ροτέισον. Ο Στιβ Κούπερ πριν φύγει τον στήριξε, τον έκανε ενδεκαδάτο, όμως η αποχώρησή του άλλαξε όλα τα υπέρ του δεδομένα.

Εφόσον ο παραγκωνισμός του Βλαχοδήμου στη Φόρεστ συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε από το καλοκαίρι ο Οδυσσέας θα ψαχτεί να αποχωρήσει έστω και ως δανεικός από το Νότιγχαμ, προκειμένου να πάει κάπου όπου θα παίζει βασικός.

Πρόσφατα, το γερμανικό “Kicker” αποκάλυπτε πως έχει προκύψει ένας νέος μνηστήρας για τον “Όντι” και αυτός δεν είναι άλλος από την Στουτγκάρδη. Η γερμανική ομάδα το καλοκαίρι θα ψαχτεί για την αντικατάσταση του Αλεξάντερ Νίμπελ, που φαίνεται ότι επίσης θα φύγει με μεταγραφή το καλοκαίρι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ