Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας παίρνει… ελεύθερο ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας Τρίπολης δυναμώνει το ρόστερ του, αποκτώντας έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι ο Παναγιώτης Τζίμας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και θα μείνει ελεύθερος και θα υπογράψει στους “Αρκάδες”.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, άφησε την Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ έχοντας 17 ματς με 1 γκολ, ενώ προέρχεται και από την Ακαδημία της ομάδας όπου με την U19 κατέγραψε 21 γκολ σε 54 ματς.

Με τον ΠΑΟΚ Β μέτρησε 30 ματς και 7 γκολ ενώ η σεζόν που μας πέρασε τον βρήκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 24 αγώνες πετυχαίνοντας μάλιστα 3 γκολ και 1 ασίστ.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για να μείνει ελεύθερος ο Τζίμας και να επιστρέψει στον Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, ανάμεσα στο 35 με 40% και ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα φορέσει ξανά τα κιτρινομπλέ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε από την Πορτογαλία η Εθνική Προπαίδων γεμάτη εμπειρίες!

Η συμμετοχή της Εθνικής Προπαίδων (U16) στο αναπτυξιακό τουρνουά...

“Χρυσός” ο Μουσελίμης, πέντε μετάλλια συνολικά η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U19!

Η ελληνική κωπηλασία ολοκλήρωσε με εξαιρετικό απολογισμό την παρουσία...

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

Μεγάλη νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για την U17 του Πανσερραϊκού, όπου επικράτησε με...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “φάει”… κόλλημα με τον Καρέτσα!

Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ