Ατρόμητος

Μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού γίνεται… κάτοικος Περιστερίου!

Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, όπου αφήνει το “Τριφύλλι” για να υπογράψει στο “Αστέρι”.

Οι Περιστεριώτες μετά τους Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Κοσέλεφ, Χουτεσιώτη και Ουεντράογκο είναι κοντά και στην πέμπτη μεταγραφή τους, καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Καλοσκάμη.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από το “τριφύλλι” που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Κάπως έτσι αναμένεται να μετακομίσει στο Περιστέρι για λογαριασμό της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Το 2021 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το “τριφύλλι”, το οποίο είχε διάρκεια ως τον Ιούνιο του 2024. Ωστόσο, ο νεαρός δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής παρά το γεγονός ότι τον θεωρούσαν top ταλέντο στις πράσινες ακαδημίες.

Η διαφωνία των δυο πλευρών υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, με το αποτέλεσμα να είναι η… μεταγραφή του νεαρού, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Για τον Καλοσκάμη ενδιαφέρθηκαν και άλλοι σύλλογοι της Super League, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που τον έπεισε να συνεργαστούν.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ θα μεταδίδει τα παιχνίδια της U19!

Ο ΟΦΗ αλλάζει σελίδα στον τρόπο που η ίδια...

Μπαίνει… γήπεδο για πρεμιέρα στο Youth League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ U19 κάνει το ντεμπούτο της στο Youth...

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ