ΠΑΟΚ (U13)

“Μάγεψε” στην Ευρώπη η U13 του ΠΑΟΚ!

Η U13 του ΠΑΟΚ πήγε σε Ευρωπαϊκό τουρνουά και κατάφερε να ξεχωρίσει, παίρνοντας μια καλή θέση από αρκετές ομάδες.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο TSC International Tournament της Ολλανδίας, όπου ανάμεσα σε 40 ομάδες κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση, χάνοντας στον ημιτελικό από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στον ημιτελικό και ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τη Φορτούνα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Άλλη μια εξαιρετική παρουσία για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά τουρνουά. Η Κ13 του Λευτέρη Κανάτα κατετάγη 4η, μεταξύ 40 ομάδων, στο απαιτητικό TSC International Tournament της Ολλανδίας.

Αποκλείστηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στα πέναλτι, στον ημιτελικό και ηττήθηκε 1-0 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ στον μικρό τελικό.

Την ίδια ώρα η Κ10 των Σπύρου Κουλούρη και Στέλιου Τσαξιρλή κέρδιζε την πρώτη θέση, ανάμεσα σε 48 ομάδες, στο FootballMind Youth Tournament που διεξήχθη στην Κατερίνη.

Πολλά μπράβο στους μικρούς μας!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσοι τα καταφέρνουν; – Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα όνειρα των Aκαδημιών!

Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μόνο ένα πολύ...

Ορίστηκε η ημέρα και η έδρα του τελικού της Super League 2 U17!

Έχει πλέον ημερομηνία, έδρα και τηλεοπτικό κανάλι ο μεγάλος...

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ