Παρασκευή, 28/06/24
Ισπανία

Η Ρεάλ είπε… αντίο σε ένα δικό της παιδί!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης είπε… αντίο στον αρχηγό της μετά από 12 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της.

Οι Μαδριλένοι έκαναν γνωστό πως αποχαιρετούν τον Νάτσο ευχαριστώντας τον για αυτή την όμορφη και άκρως πετυχημένη διαδρομή στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πολύπειρος 34χρονος θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, καθώς έχει βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την Αλ Κουαντσία.

“Από τότε που ο Νάτσο έφτασε στις ακαδημίες μας ως παιδί, ήταν πάντα παράδειγμα θάρρους για όλους και λαμβάνει όλη τη στοργή, την αναγνώριση και τον θαυμασμό της Ρεάλ. Η Ρεάλ είναι και θα είναι για πάντα το σπίτι του”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ ο Νάτσο ανέφερε:

“Λέω αντίο στο σύλλογο της ζωής μου, στην Ρεάλ. Έφτασα εδώ σε ηλικία 10 ετών και έπλασα τον εαυτό μου ως άτομο και ως παίκτης. Έμαθα να νικώ και να χάνω, να παλεύω και να υποφέρω, να διασκεδάζω, και να ζω πάντα με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.
Έμαθα ό,τι είμαι σήμερα. Σας λέω αντίο μετά από 24 χρόνια απόλυτης αφοσίωσης, πάθους και ενθουσιασμού. Θα ήθελα να με θυμάστε ως έναν νεαρό παίκτη που έδωσε τα πάντα για αυτό το σύλλογο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θα φωνάζω για κάθε τίτλο και κάθε γκολ αυτής της εκπληκτικής οικογένειας. Η Ρεάλ της καρδιάς μου, τα λέμε σύντομα”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγλία

Χαμός στο Μάντσεστερ – Ο Ράτκλιφ αλλάζει το… όνομα...

Η κίνηση του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε... αναβρασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, που "φωνάζουν"...
Ελλάδα

“Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι ένας μικρός δεν...

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης, με τον παλαίμαχο επιθετικό και...
ΗΠΑ

“Έχω λίγο χρόνο μπροστά μου! Ήταν δύσκολη η επιστροφή...

Ο Λιονέλ Μέσι "μεγαλώνει" και γνωρίζει καλά πως το κάθε του παιχνίδι είναι μια.... τελευταία παράσταση. Με δηλώσεις...
Γαλλία

Χαμός για το… παιδί – θαύμα της Παρί!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει μια μεγάλη χρονιά με την ομάδα του, αλλά και την Εθνική του ομάδα,...
Αθλητική Ψυχολογία

Μην κατηγορείτε τους γονείς των αθλητών, εκπαιδεύστε τους!

Ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό αποτελεί κομβικό στοιχείο για την μετέπειτα εξέλιξη των παιδιών. Καθορίζουν σε μεγάλο...