ΗΠΑ

“Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία μου ομάδα”!

Ο Αργεντινός αστέρας έδειξε πως… δεν έχει διάθεση να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο, μετά από την Ίντερ.

Ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του στο ESPN αποκάλυψε ότι με βάση της τωρινές συνθήκες η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του, ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά ότι πλέον απολαμβάνει περισσότερο την κάθε του στιγμή στο ποδόσφαιρο.

“Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, θα είναι η τελευταία μου. Λατρεύω να παίζω ποδόσφαιρο, απολαμβάνω τα πάντα πολύ περισσότερο, γιατί γνωρίζω ότι ο χρόνος λιγοστεύει”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο “Λίο”.

Τη φετινή σεζόν ο 37χρονος σε 15 αγώνες με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι μετράει 14 γκολ και 11 ασίστ, ενώ αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται με την εθνική Αργεντινής για το Copa America το οποίο ξεκινάει στις 20 Ιουνίου στα γήπεδα της Αμερικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με ποσό – ρεκόρ ο Τζόλης μετακομίζει στο Λονδίνο!

Η Άρσεναλ και η Κλαμπ Μπριζ τα βρήκαν για...

Το οργανόγραμμα των Ακαδημιών του Αστέρα!

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Αστέρα...

Δυο νεαροί Σέρβοι στα “δίχτυα” του Παναθηναϊκού!

Δύο ονόματα από τη Σερβία κυκλοφορούν στην πιάτσα του...

“Πάτησαν” γήπεδο για τη νέα σεζόν οι U19 και U17 του Ατρομήτου!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν μπήκαν τα...

Ο Αστέρας επένδυσε σε ένα πρώην ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας Β' AKTOR απέκτησε έναν παίκτη που γνωρίζει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ