Γερμανία

Η Μπάγερν “σπάει” τα ταμεία για τον παιχταρά της Φούλαμ!

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να κάνει… πράξη τα “θέλω” του Κομπανί, στον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Ο Κομπανί είπε το “μεγάλο ναι” για την απόκτηση του Παλίνια και ο σούπερ σταρ της Φούλαμ είναι πανέτοιμος για να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομανό, η Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Φούλαμ και απλά απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί αυτό το deal.

Οι δύο ομάδες είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή από τους Λονδρέζους στον σύλλογο του Μονάχου θα ολοκληρωθεί με ένα ποσό κοντά στα 45 εκατ. ευρώ.

Η Φούλαμ απέκτησε τον 28χρονο άσο πριν δύο χρόνια για 22 εκατ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και φέτος είχε 39 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Παλίνια, ύψους 1,90μ., μετρά ήδη 27 συμμετοχές και 2 γκολ με το εθνόσημο, ενώ αναμένεται να έχει βασικό ρόλο στο προσεχές Euro.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

Τρομερή νίκη για τον Βόλο επί του Ολυμπιακού!

Νίκη μεγάλη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 3-1...

Στην… κορυφή των μεταγραφών ο Τζόλης!

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται ανάμεσα στις 15 μεταγραφές που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ