Ο Στέφανος Τζίμας πήγε στη Νυρεμβέργη και γίνεται…χαμός με την άφιξη του, καθώς άπαντες στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι με τον δανεισμό του.
Όπως είναι γνωστό, τον 18χρονο επιθετικό ήθελε πολύ στην ομάδα του ο νέος προπονητής της ομάδας, και θρυλικός παλαίμαχος φορ, Μίροσλαβ Κλόζε.
Ο Γερμανός στην πρώτη του παρουσία μπροστά στους Γερμανούς δημοσιογράφους ως προπονητής της Νυρεμβέργης έσπευσε να αποθεώσει τον ταλαντούχο φορ, δηλώνοντας μάλιστα περήφανος που επέλεξε την ομάδα του.
“Μιλήσαμε με τον Τζίμα και μπόρεσα να του δείξω τι σχεδιάζαμε να κάνουμε ως σύλλογος. Υπήρχαν πολλές καλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Τζίμα, οπότε είμαι περήφανος που επέλεξε εμάς. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ποδοσφαιριστή. Εκτός από τον Τζούλιαν Κάνια, δεν είχαμε άλλον επιθετικό”.

