Κυριακή, 08/09/24
ΟΦΗ Ακαδημία

Γέμισε… ταλέντα ο ΟΦΗ – “Χαμός” με μεταγραφές!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Ακαδημία του ΟΦΗ έχει νέους… ποδοσφαιριστές, που έρχονται από κάθε πλευρά της Κρήτης για να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής.

Όπως έγραψε σε ρεπορτάζ του το GrandSport, η αρχή έγινε με τους Θανάση Θωμά, Φιλάϊ Μίτο και Παναγιώτη Καραντάθα που αγωνιζόντουσαν στην Μικτή U14 της ΕΠΣ Ρεθύμνου, με τις ομάδες τους να ανακοινώνουν την παραχώρησή τους στον ΟΦΗ.

Από το Ηράκλειο, ο ΟΦΗ έχει ήδη συμφωνήσει με τουλάχιστον οκτώ παιδιά τα οποία φόρεσαν τη φανέλα της Μικτής U14 που διακρίθηκε και στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Νωρίτερα, η ίδια ιστοσελίδα έκανε γνωστό πως ο Στέλιος Μπουλούκας από την ακαδημία του Παναθηναϊκού Ηρακλείου, έκανε το επόμενο βήμα και μετακινήθηκε στην U15 του ΟΦΗ, εκεί όπου θα έχει για συμπαίκτες και τους Παπαδάκη Γιάννη, Πατεράκη Ραφαήλ-Ανδρέα και Δημήτρη Κλάδο.

Άπαντες, ήταν βασικά στελέχη στη φετινή U14 της Μικτής Ηρακλείου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, “αναγκάζοντας” τον ΟΦΗ να κινηθεί γρήγορα και να συμφωνήσει για την απόκτησή τους.

Ο Δημήτρης Κλάδος είναι αριστερό μπακ, αγωνίστηκε και στα εννέα φετινά παιχνίδια της Μικτής U14, σκοράροντας μάλιστα στον ημιτελικό με αντίπαλο την ΕΠΣ Πειραιά, όπου το Ηράκλειο ηττήθηκε 1-3.

Οι Παπαδάκης-Πατεράκης, αμφότεροι αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας συνυπάρξει τόσο στο Λίντο (ακαδημία), όσο και στη Δόξα Ηρακλείου (Β’ τοπική κατηγορία) και πλέον θα συνυπάρξουν και στην U15 του ΟΦΗ. Πρόκειται για τρεις περιπτώσεις παικτών του 2010, με τους Παπαδάκη-Πατεράκη να έχουν και εκείνοι 9 συμμετοχές με τη φανέλα της Μικτής, ενώ έχουν αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με την Δόξα Ηρακλείου στην Β’ τοπική κατηγορία.

Ο Πατεράκης έχει σημειώσει ένα γκολ με την Μικτή στη νίκη (3-2) επί της ΕΠΣ Ρεθύμνου, ενώ ο Παπαδάκης έχει σκοράρει στη νίκη (8-0) επί της ΕΠΣ Λασιθίου, ενώ σκόραρε και στο ντεμπούτο του με τη Δόξα Ηρακλείου.

Σχεδόν κάθε χρόνο, σημαντικός αριθμός παιδιών, από το Λίντο, μετακινούνται στο ΒΑΚ, κάτι που αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Λίντο, καθώς βλέπουν τα παιδιά να προοδεύουν ποδοσφαιρικά ενώ κάποιοι εξ αυτών γίνονται και επαγγελματίες (Χνάρης Κ., Χνάρης Μ., Σμπώκος, Σηφάκης, Σουρνάκης, Περδίκης και άλλοι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...