Πέμπτη, 22/01/26
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026
Άρης (U15) - ΠΑΟΚ (U15)

Επεισοδιακός τελικός ανάμεσα στις U15 Άρη και ΠΑΟΚ!

Οι δυο ομάδες τις U15 έπαιξαν μια αναμέτρηση, που περισσότερο σημαδεύτηκε από τα έκτροπα εκτός αγωνιστικού χώρου, παρά εντός.

Η ομάδα του Άρη κατάφερε να πάρει το κύπελλο ΕΠΣΜ στην κατηγορία U15, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 6-5 στα πέναλτι.

Στο 30ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής διέκοψε τον τελικό μετά από απειλές που δέχτηκε από ανθρώπους του Άρη και γονιών ποδοσφαιριστών των κιτρίνων. Η πλευρά της “Κίτρινης” ομάδας κατηγορούσε τον ρέφερι για λάθος διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος των παιδιών, κάτι που έφερε το ξέσπασμα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 40 λεπτά και αφού πρώτα στο γήπεδο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σε ανάρτησή της:

“Καταφανώς καλύτερη και σαφέστατα άτυχη, η Κ14 ηττήθηκε 6-5 στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια) από τον Άρη στον τελικό της ειδικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ Κ15, που ολοκληρώθηκε υπό …αντίξοες συνθήκες (επιλέγουμε να αγνοήσουμε την αχαρακτήριστη συμπεριφορά των γονέων της αντίπαλης ομάδας). Συγχαρητήρια στους μικρούς μας, σ’ αυτούς που θα αποτελούν την Κ15 της επόμενης σεζόν”

Στα αγωνιστικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε 0-0 στην κανονική διάρκεια, με τις δυο ομάδες να είναι οι καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο οι εξ αγωνιστικοί παράγοντές να μην αφήνουν τα παιδιά να χαρούν ένα παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός της ΑΕΚ ανακοινώθηκε σε Ιταλική ομάδα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δόθηκε από την ΑΕΚ με δανεισμό...

Ο ΠΑΟΚ δάνεισε νεαρό ποδοσφαιριστή του σε ομάδα Γ’ Εθνικής!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της...

Η ΑΕΚ πήρε ταλέντο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό!

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έκανε δικό της...

Εξ’ αναβολής τρίποντο για την U19 του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός βρήκε το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας...

Τέσσερις μεταγραφές και… τρία επαγγελματικά συμβόλαια στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ