Κυριακή, 08/09/24
ΟΦΗ Ακαδημία

Δυο νεαρούς κίπερ έφερε στην Ακαδημία του ο ΟΦΗ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Ακαδημία του ΟΦΗ προχώρησε στην στελέχωση των… δοκαριών της, φέρνοντας ακόμη δυο ταλέντα στα τμήματα υποδομής της.

Από το Calcetto στον ΟΦΗ παίρνουν μεταγραφή οι τερματοφύλακες Γιώργος Σοφιάκης και Γιώργος Ξυφανταράκης, για τις U17 και U15, αντίστοιχα.

Οι ανακοινώσεις του Calcetto:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακές της θα μετακινηθούν στην Elite Ακαδημία του ΟΦΗ.

Ο σπουδαίος σύλλογος της Κρήτης είναι πρώτη φορά που αποκτά ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας, ενώ παράλληλα παρακολουθεί στενά ακόμη έναν.

Για την πραγματοποίηση των μεταγραφών του Γιώργου Σοφιάκη και του Γιώργου Ξυφανταράκη στον ΟΦΗ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Calcetto Fc ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης και ο σκάουτ-προπονητής Μανώλης Συκιωτάκης, όπου συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας, Νότη Ματηγάκη.

Είμαστε περήφανοι για την εξέλιξη των δύο παιδιών, τους ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και μέσα από σκληρή δουλειά να πραγματοποιηθούν όλα τους τα όνειρα!

Ο Γιώργος Σοφιάκης στην U17 του ΟΦΗ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc ανακοινώνει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα της Κ16, Γιώργου Σοφιάκη, στην ομάδα Κ17 του ΟΦΗ.

Ο Σοφιάκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία της πρωταθλήτριας Χανίων, Κ16, παίζοντας σε 21 παιχνίδια.

Παράλληλα ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Χανίων, που έφτασε μία… ανάσα από την ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, κατέκτησε την πρωτιά στον κρητικό όμιλο και παράλληλα και το Κύπελλο “Μάχη της Κρήτης”.

Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 2008 ο Γιώργος εντάχθηκε στο Calcetto Fc το 2019 και μέσα σε λίγα χρόνια παρουσίασε σημαντική βελτίωση, με αποτέλεσμα να κάνει το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή στον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Ξυφανταράκης στην U15 του ΟΦΗ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc ανακοινώνει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα της Κ14, Γιώργου Ξυφανταράκη, στην ομάδα Κ15 του ΟΦΗ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ξυφανταράκης υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία την εστία της ομάδας Κ14, η οποία με το απόλυτο των νικών έφτασε στην κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΧ. Παράλληλα ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μικτής ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Χανίων.

Από την ηλικία των 5 ετών ο Γιώργος (γεννημένος 22/05/2010) βρίσκεται στην Ακαδημία μας και μετά από περίπου εννιά χρόνια καθημερινής βελτίωσης ήρθε η ώρα να… ανοίξει τα φτερά του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...