Εθνική Ανδρών

Ξεκίνησε προετοιμασία η Εθνική ομάδα ενόψει Γερμανίας – Μάλτας!

Με προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης, υπό τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο, εκκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους φιλικούς αγώνες με τη Γερμανία (7/6) και τη Μάλτα (11/6).

Σε αυτήν συμμετείχαν συνολικά 15 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Βλαχοδήμος, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Παυλίδης, Γιαννούλης.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης καλωσόρισε τους παίκτες και τους παρουσίασε τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος, με τη σειρά του, υποδέχτηκε τους διεθνείς και τους μίλησε για πρώτη φορά ενόψει των επερχόμενων ημερών προετοιμασίας και φυσικά των φιλικών αναμετρήσεων της “γαλανόλευκης”.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στο ίδιο γήπεδο στις 11:00. Σημειώνεται ότι το τρέχον στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις έως και την Παρασκευή (με ελεύθερο πρόγραμμα στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας) και την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της αποστολής και η ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ