Εθνική Ανδρών

Ξεκίνησε προετοιμασία η Εθνική ομάδα ενόψει Γερμανίας – Μάλτας!

Με προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης, υπό τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο, εκκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους φιλικούς αγώνες με τη Γερμανία (7/6) και τη Μάλτα (11/6).

Σε αυτήν συμμετείχαν συνολικά 15 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Βλαχοδήμος, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Παυλίδης, Γιαννούλης.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης καλωσόρισε τους παίκτες και τους παρουσίασε τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος, με τη σειρά του, υποδέχτηκε τους διεθνείς και τους μίλησε για πρώτη φορά ενόψει των επερχόμενων ημερών προετοιμασίας και φυσικά των φιλικών αναμετρήσεων της “γαλανόλευκης”.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στο ίδιο γήπεδο στις 11:00. Σημειώνεται ότι το τρέχον στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις έως και την Παρασκευή (με ελεύθερο πρόγραμμα στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας) και την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της αποστολής και η ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα “πράσινα” το νεαρό ταλέντο της Athens Kallithea!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επενδύει στις ακαδημίες του και...

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 U19 θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ!

Σημαντική απόφαση εγκρίθηκε σήμερα (2/7) στο διοικητικό συμβούλιο της...

Αποχώρησε νεαρός από την U19 του Πανσερραϊκού!

Ελεύθερος στην αγορά βρίσκεται ο Νίκος Κορδονούρης, μετά την...

Επτά ταλέντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην U15!

Η συνεργασία μεταξύ Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει...

Τα πέντε ταλέντα που θα πάρει στην προετοιμασία ο Νίκολιτς!

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ολλανδία, η ΑΕΚ ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ