Σάββατο, 27/07/24
ΠΑΟΚ (U17) - Ολυμπιακός (U17)

Βρήκε το γκολ και… πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής της Super League U17, επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Σε μια αναμέτρηση με αρκετή ένταση, λίγες ευκαιρίες και ένα γκολ, ο δικέφαλος του βορρά ολοκλήρωσε τη σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι ήταν αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες, με αρκετή κυκλοφορία της μπάλας και λάθη, ωστόσο δεν στοίχησαν κάποιο τέρμα.

Στο 8ο λεπτό ο νεαρός Στύλος κυνήγησε μια φάση και αφού κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα, σούταρε, με τον Γεωργακόπουλο να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 19ο λεπτό ο Τζαμαλής εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και πλάσαρε, ωστόσο ο Μπελέρης μπλόκαρε τη μπάλα σταθερά. Δυο λεπτά αργότερα ο Πλις κατάφερε να ντριμπλάρει έξω από την περιοχή και ο Μπελέρης έδιωξε σε κόρνερ.

H αναμέτρηση δεν είχε αρκετές ευκαιρίες, με τις δυο ομάδες να παίζουν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 41ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 1-0 με τον Μύθου, όπου από σέντρα του Τσιότα και λάθος του κίπερ και του αμυντικού, είδε τη μπάλα να του στρώνεται και να πλασάρει σε κενή εστία για το προβάδισμα της ομάδας του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το παιχνίδι δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Ολυμπιακό να πιέζει και τον ΠΑΟΚ να αμύνεται σωστά και προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι.

Στο 52ο λεπτό ο Βασιλακόπουλος προσπάθησε να γίνει απειλητικός, ωστόσο κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Μπαταούλα.

Στο 65ο λεπτό η ένταση αυξήθηκε από τους πάγκους και τον κόσμο των ομάδων, όταν σε δυο δυνατά φάουλ (από ένα για κάθε ομάδα), ο διαιτητής έδειξε το “παίζεται” και δεν έδωσε κάρτες, όπως θα έπρεπε, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Στο 67ο λεπτό ο Μπέρδος έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σέντραρε έξω από την περιοχή στον Παπανικόπουλο, όπου κοντρόλαρε τη μπάλα και σούταρε δυνατά με τον Γεωργακόπουλο να μπλοκάρει.

Στο 78ο λεπτό ο διαιτητής ξεσήκωσε ξανά θύελλα αντιδράσεων, όταν ο Θεοδωρίδης έκοψε τον αντίπαλο του και ο ρέφερι θεώρησε ότι υπάρχει επαφή, σφυρίζοντας το φάουλ και δίνοντας κίτρινη στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Στο 93ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε καλή στιγμή με τον Γκιόκα να παίρνει την κεφαλιά σε κόρνερ, με την μπάλα να περνάει οριακά εκτός τέρματος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Θεοδωρίδη.

Συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Μπελέρης, Κοσίδης, Μπαταούλας, Βυρσωκινός, Τσιότας, Μύθου (45′ Μπέρδος), Ελευθεριάδης, Παπανικόπουλος (70′ Γκιόκα), Ντούνγκα (91′ Θεοφίλου), Τσίτσιλας (85′ Κρομμύδας), Στύλος

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Γιωτόπουλος (70′ Σκουρόπουλος), Φράγκος, Φλούδας, Φίλης (70′ Οσάφι), Πλις, Μιχαϊλίδης, Βασιλακόπουλος (75′ Κτενάς), Τζαμαλής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...