Σάββατο, 27/07/24
Ολυμπιακός (U15) - Άρης (U15)

Πέρασε τον Άρη και πήγε τελικό της Super League U15 ο Ολυμπιακός!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ολυμπιακός επέβαλλε τον ρυθμό του και κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Άρη, στον πρώτο ημιτελικό της Super League U15.

Η ομάδα του Βασίλη Σπέρτου θα βρίσκεται στον τελικό της Τρίτης (21/5) και περιμένει το δεύτερο παιχνίδι για να μάθει τον αντίπαλο του (ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό)

Το ματς

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όταν ο Παπαγεωργίου “δοκίμασε” το πόδι του από πολύ μακριά με στημένη εκτέλεση φάουλ και έκανε το 1-0.

Να σημειωθεί στη φάση ότι ο νεαρός κίπερ του Άρη είχε βγει λιγο πιο έξω, με τον Παπαγεωργίου να τον “κρεμάει” και στη συνέχεια άπαντες στο γήπεδο φώναξαν στον νεαρό Σαββουλίδη και τον εμψύχωσαν, καθώς η απογοήτευση του ήταν εμφανής.

Στο 7ο λεπτό ο Λαζαρίδης πήρε την μακρινή μπαλιά και έβαλε πλάτη προς το τέρμα, προσπαθώντας να σουτάρει με την μπάλα να περνά αρκετά ψηλά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναγόπουλος είδε την μπάλα να του “στρώνεται” στην αριστερή γωνία της περιοχής και αφού έφερε τη μπάλα στο δεξί του πόδι, σούταρε με τον Σαββουλίδη να μπλοκάρει σταθερά.

Η πρώτη στιγμή για τον Άρη ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Τοζίδη να παίρνει την κεφαλιά, ύστερα από γύρισμα, με τη μπάλα να περνάει εκτός, χωρίς να απειλή ιδιαίτερα.

Στο 25ο λεπτό ο Άρης είχε την πρώτη τελική, όταν ο Ορέστης Παπαδόπουλος είδε τη μπάλα από κόντρες να του στρώνεται και το σουτ του, έδιωξε οριακά ο Ταβουλάρης. Στη συνέχεια της φάσης από το κόρνερ ο Παπασαραφιανός πήδηξε ψηλά, πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι του Ολυμπιακού.

Τρια λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έχασε δοκάρι με τον Αγγελόπουλο, όταν πήρε την κάθετη μπαλιά, απέφυγε τον αντίπαλο του και με ωραίο αριστερό πλασέ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την άμυνα του Άρη.

Στο 33′ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με τον Σιώζο, που πήρε την μπάλα και σούταρε, με τις κόντρες να τον ευνοούν και να καταλήγει στα δίχτυα. Και αυτό το γκολ ήταν ωραίο, όπως και το πρώτο, με τον νεαρό άσο να “δοκιμάζει” το πόδι του από μακριά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης έκανε το 2-1 με τον Παπασαραφιανό, ύστερα από την “γλυκιά” σέντρα του Βοριαζίδη, ο πρώτος με σκαστή κεφαλιά μείωσε για την ομάδα του.

Στο 44ο λεπτό ο Λαζαρίδης έχασε καλή στιγμή για την ομάδα του, όταν πήρε τη μπάλα και με ένα ωραίο σουτ, είδε τη μπάλα να περνάει εκτός. Δέκα λεπτά αργότερα ο νεαρός Λαζαρίδης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-1 (54′), όταν είδε τη μπάλα να του στρώνεται από λάθος του αντιπάλου και το σουτ του κατέληξε στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι.

Τα λεπτά που πέρασαν δεν είχαν κάποια σημαντική ευκαιρία, με τις δυο ομάδες να εμφανίζονται αρκετά κουρασμένες, με τα λάθη να είναι πολλά και το τελικό σφύριγμα έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης.

Συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Ταβουλάρης, Γούσιος, Φαρίνης (64′ Μάρας), Σιώζος, Τσαλαπατανάκης, Μωυσιάδης (64′ Γορανίτης), Παπαγεωργίου (76′ Λεοντόπουλος), Σεφερλής, Αγγελόπουλος (54′ Χρηστίδης), Παναγόπουλος, Λαζαρίδης (76′ Μαγκλογιάννης)

Άρης: Σαββουλίδης, Ευστρατίου, Γέργος, Βοριαζίδης, Μ. Παπαδόπουλος, Σιούτας (62′ Κάλφας), Άμπελας (75′ Οικονομίδης), Ο. Παπαδόπουλος (62′ Γατσώρης), Παπασαραφιανός, Κυριαζής, Τοζίδης (78′ Βανδήρας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...