Γερμανία

Παραμένει… στη Στουτγκάρδη ο Στεργίου!

Ο νεαρός Λεωνίδας Στεργίου παραμένει στην ομάδα της Στουτγκάρδης, που ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του.

Ο Λεωνίδας Στεργίου αγωνιζόταν φέτος με τη μορφή δανεισμού από την Σεντ Γκάλεν στην Στουτγκάρδη, ωστόσο παρέμεινε στην Γερμανική ομάδα, που ενεργοποίησε την ρήτρα.

Αυτή τη ρήτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ λοιπόν η Στουτγκάρδη την πλήρωσε, ανακοινώνοντας κι επίσημα πλέον την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή!

Ο Λεωνίδας Στεργίου από τη μεριά του έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα της Bundesliga μέχρι το 2028.

Ο Στεργίου, έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες της Ελβετίας, έχοντας και μία συμμετοχή με την εθνική ανδρών της χώρας, τον Δεκέμβριο του 2022 σε αγώνα για το Νations League με αντίπαλο την Πορτογαλία.

Φέτος έχει συνολικά 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ, αυτό απέναντι στους Βαυαρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα “πράσινα” το νεαρό ταλέντο της Athens Kallithea!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επενδύει στις ακαδημίες του και...

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 U19 θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ!

Σημαντική απόφαση εγκρίθηκε σήμερα (2/7) στο διοικητικό συμβούλιο της...

Αποχώρησε νεαρός από την U19 του Πανσερραϊκού!

Ελεύθερος στην αγορά βρίσκεται ο Νίκος Κορδονούρης, μετά την...

Επτά ταλέντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην U15!

Η συνεργασία μεταξύ Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει...

Τα πέντε ταλέντα που θα πάρει στην προετοιμασία ο Νίκολιτς!

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ολλανδία, η ΑΕΚ ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ