Εθνική Γυναικών

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική ομάδα προχωρά την προετοιμασία της, προκειμένου να είναι έτοιμη για τις επερχόμενες αναμετρήσεις.

Με προπόνηση στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Μαυροβούνιο (γήπεδο ΟΦΗ, 31/05, 18:00), την ομάδα με την οποία η Ελλάδα ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου, για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025. Όλες οι παίκτριες στη διάθεση του κ. Κατηκαρίδη, που μίλησε για τον αγώνα, όπως και δύο διεθνείς.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε η Media Day της Εθνικής Ομάδας, με δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, της τερματοφύλακα, Δήμητρας Γιαννακούλη και της Βασιλικής Μοσκοφίδου, η οποία επέστρεψε στην Εθνική Ομάδα. Τόσο ο προπονητής όσο και οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες, εξέφρασαν τη χαρά τους που βρίσκονται και προετοιμάζονται στο Ηράκλειο και ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο και αυτή τους την προσπάθεια, όπως έκανε και στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Γυναικών στην Κρήτη.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στον αγώνα με το Μαυροβούνιο είναι ελεύθερη.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους κατά την προσέλευσή τους, από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ πλησίον της θύρας 9, από τις 16:45 ως την έναρξη του αγώνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις στο ακόλουθο video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μόκρης έφυγε από την Τορίνο και… παρέμεινε Ιταλία!

Σε μια ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας...

Πήρε νεαρό από την Κω η Καλαμάτα για την U17!

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή πραγματοποιεί...

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Λιονέλ Μέσι!

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και η...

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ