Τετάρτη, 14/01/26
Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, 2026
Παναθηναϊκός Β'

O Παναθηναϊκός χάνει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του!

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετό ταλέντο στις Ακαδημίες του, αλλά… δύσκολα κάποιο θα βρει χώρο στην πρώτη ομάδα.

Από την άλλη ένα από τα ταλέντα της ομάδας δεν δείχνει διάθεση παραμονής! Ο λόγος για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο (γεννημένος στις 27/11/2001).

Όπως έγραψε το Sportime, ο ποδοσφαιριστής που εντυπωσίαζε σε επίπεδο ακαδημιών και αργότερα πήρε τις ευκαιρίες του από τον Λάζλο Μπόλονι, δεν ξαναπήγε στην πρώτη ομάδα.

Έχει, δυστυχώς, από την φουρνιά των ΄01 ξεμείνει ακόμη στον χρόνο και δη στην ομάδα Β’. Ο Παναθηναϊκός τον προόριζε για ηγέτη του εκεί. Μόνο που δεν βρήκε τρόπο να τον αξιοποιήσει περαιτέρω.

Το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχει η παραμικρή βελτίωση. Έχει, βέβαια, και εκείνος μερίδιο ευθύνης. Όταν έμενε ελεύθερος και μπορούσε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, δεν το έκανε. Δύο κρούσεις αρνήθηκε από τη Super League 2. Ενδιαφέρον είχε εκφράσει και η ΑΕΚ Β’. Ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της με προοπτική να τον αξιοποιήσει διαφορετικά στη συνέχεια.

Τον είχε σκεφτεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μόνο που τότε ο ΄διος έλεγε πως θα πάει στο εξωτερικό. Όχι μόνο δεν το κατάφερε, αλλά ανανέωσε και πλέον δεν παίζει ούτε καν μόνιμα βασικός. Έχασε ο ίδιος, έχασε και ο Παναθηναϊκός από όλο αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός Ρολάκης έχει “κλέψει” την “καρδιά” του Ρούμπιο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Ρολάκης, έχει "κερδίσει" τον...

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα νεαρών στην Ισπανία – Εισβολή και από… γονείς!

Για ακόμη μια φορά, στην Ισπανία τα πράγματα... ξέφυγαν...

Τσεκάρει νεαρό Ούγγρο ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δείχνει ενδιαφέρον για τον νεαρό Ούγγρο ποδοσφαιριστή...

Πατέρας επιτέθηκε σε… προπονητή σε αγώνα μπάσκετ!

Ένα σκηνικό που έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις εξελίχθηκε σε...

Η ΑΕΚ δοκίμασε νεαρό ποδοσφαιριστή για την U19!

Η ΑΕΚ δοκίμασε πρόσφατα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ