Σαουδική Αραβία

Ο Νειμάρ θέλει να… πάει MLS για να παίξει με την παρέα του!

Ο Βραζιλιάνος δεν περνάει και καλά… στην Σαουδική Αραβία με τις πρώτες σκέψεις να έχουν αρχίσει να υπάρχουν.

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα “Bild” o 32χρονος επιθετικός πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ξανά για την ομάδα της αραβικής χώρας, αφού ο σοβαρός τραυματισμός που αποκόμισε παίζοντας με την εθνική Βραζιλίας τον περασμένο Οκτώβριο, αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου Μέσου, ο Νεϊμάρ δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη Σαουδική Αραβία παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ επιθυμία του φαίνεται πως είναι να μετακομίσει στις ΗΠΑ, για να φορέσει τα ροζ της Ίντερ Μαϊάμι και να ξαναγίνει συμπαίκτης με Μέσι, Σουάρες, Μπουσκέτς και Άλμπα!

Σε Mini συνέντευξή του έστειλε ένα πολύ άμεσο μήνυμα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και στο διοικητικό συμβούλιο της Ίντερ Μαϊάμι για μια πιθανή μετακίνησή του στην Αμερική.

Δημοσιογράφος τον ρώτησε τη γνώμη του για μία ενδεχόμενη επανένωση με τον Λιονέλ Μέσι και αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του και εκείνος δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει αναλόγως.

“Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε ξανά μαζί. Όλοι τον γνωρίζουν και αν είναι χαρούμενος, είμαι κι εγώ χαρούμενος”, δήλωσε ο Νεϊμάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ “Πράσινα” ταλέντα πήραν… τη μεγάλη ευκαιρία στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αναπτυξιακό του μοντέλο από τη...

Ένας… Έλληνας αναλαμβάνει ομάδα στην Ακαδημία της Μπενφίκα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στη Λισαβόνα — αυτή τη...

Ο Τζολάκης βρισκόταν στη λίστα μεγάλης Ιταλικής ομάδας!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίπτωση Τζολάκη,...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα!

Ένα ακόμη ταλέντο του PAOK Academy κάνει το βήμα...

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ