Σάββατο, 27/07/24
Super League U17

Κρίνεται σήμερα ο πρωταθλητής της Super League U17!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα, με φόντο τον τίτλο του Πρωταθλητή της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον πρώτο ημιτελικό, επικρατώντας της Λάρισας με 2-0 (Δείτε το ρεπορτάζ), ενώ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει στο τέλος την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης (Δείτε το ρεπορτάζ)

Οι δυο ομάδες κάνουν σέντρα στις 17:00 και υπόσχονται έναν μεγάλο τελικό, που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Η αναμέτρηση έχει καθοριστεί από το Δ.Α.Κ της Λαμίας, εκεί που διεξήχθησαν και οι δυο ημιτελικοί.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέτος είχε τα πάντα… Έναν τελικό στον πρώτο γύρο, αλλαγή προπονητή και πρόκριση στους τελικούς μέσα από αγώνες μπαράζ.

Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στον πάγκο, ωστόσο στα μισά της σεζόν η προαγωγή του Σωτήρη Συλαιδόπουλου από την U19 στην πρώτη ομάδα, έφερε τον πρώτο στον πάγκο της. Έτσι στην U17 πήρε προαγωγή ο Τάσος Πάντος και έτσι ολοκλήρωσε την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ισόβαθμός με τον Παναθηναϊκό με 46 βαθμούς, ο Ολυμπιακός πήρε τη δεύτερη θέση και πήρε την πρόκριση μέσω μπαράζ. Στο πρώτο παιχνίδι απέκλεισε τον Ατρόμητο με 3-0 και στον τελικό των μπαράζ επικράτησε με 2-0 του Αστέρα, για να βρεθεί στον ημιτελικό, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Αλέξανδρος Τζαμαλής με 17 γκολ, δείχνοντας την καλή κατάσταση που βρίσκεται. Από την άλλη Γεωργακόπουλος, Φίλης, Πλις, Δαρβίρας, Κτένας και όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουν εδώ και δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από τον τελικό.

ΠΑΟΚ

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο πρωτάθλημα αρκετά “χαλαρός”, καθώς η πρόκριση του στην τελική φάση είχε έρθει από τον περασμένο Νοέμβρη, όταν και επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1 στον τελικό του πρώτου γύρου.

Αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του Δημήτρη Ορφανού να πάρει την 1η θέση στον όμιλο με 53 βαθμούς, δέκα διαφορά από την δεύτερη Λάρισα.

Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ στους ομίλους ήταν ο νεαρός Πασχάλης Στύλος με 14 γκολ, ωστόσο ξεχώρισαν αρκετά ταλέντα. Μπελερής, Κοσίδης, Τσιότας, Μύθου, Τσίτσιλας, Βυρσωκινός και όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έδειξαν το μέλλον τους.

Ο Ολυμπιακός την… πρωτιά στις κατακτήσεις

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στη διοργάνωση, φτάνοντας τους 7 μέχρι σήμερα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έρχεται 2ος με τέσσερις κατακτήσεις και το σημερινό παιχνίδι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Οι κατακτήσεις

Ολυμπιακός: 7 (2010, 2011, 2015, 2017, 2018, 2019, 2023)
ΠΑΟΚ: 4 (2013, 2016, 2020, 2022)
Παναθηναϊκός: 1 (2009)
Άρης: 1 (2012)
Ξάνθη: 1 (2014)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...