Ολυμπιακός (U19)

Η Ελλάδα το πάλεψε, αλλά επέλεξε Αλβανία ο Σίνα!

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της U19 του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα Ευρώπης, Άγγελος Σίνα, επέλεξε την Εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει.

Όπως αποκάλυψε το Μέσο της γειτονικής μας χώρας, “Panorama Sport”, ο 20χρονος τερματοφύλακας που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη μαγική πορεία της U19 του Ολυμπιακού μέχρι την κορυφή της Ευρώπης και την κατάκτηση του Youth League, επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική ελπίδων της Αλβανίας και αναμένεται να βρεθεί στις επερχόμενες κλήσεις του προπονητή της, Αλμπάν Μπούσι.

Η ΕΠΟ έκανε την δική της προσπάθεια για να πείσει τον ταλαντούχο κίπερ να φορέσει τη “Γαλανόλευκη”, αλλά ο ίδιος επέλεξε την Αλβανία, από την οποία κατάγεται, θέλοντας να τιμήσει το Εθνόσημο της πατρίδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι να παίξει στην ανδρική ομάδα, θα έχει δικαίωμα επιλογής να αλλάξει και να αγωνιστεί με την Εθνική μας, τουλάχιστον για την ώρα όμως η επιλογή του είναι η Αλβανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

Ταλέντο του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός!

Ένα ταλέντο του Παναθηναϊκού κατάφερε να βγει πρώτο σε...

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ