Γερμανία

Εκεί θα αγωνίζεται ο Τζόλης – Ανακοινώθηκε!

Ο Χρήστος Τζόλης αποχωρεί και… επίσημα από τη Νόριτς, συνεχίζοντας την καριέρα του στην ομάδα, που βρισκόταν μέχρι πρότινος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε μια ονειρική σεζόν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με 24 γκολ και 10 ασίστ, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Bundesliga στα μπαράζ με την Μπόχουμ.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά του και να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι με τη Νόριτς.

Με επίσημη κίνηση, η γερμανική ομάδα γνωστοποίησε την αγορά του άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ανακοινώνοντας τον στα Social Media.

Ο διευθυντής Αθλητισμού και Επικοινωνιών της Φορτούνα δήλωσε για τη μεταγραφή του Τζόλη:

“Καλά νέα για όλους τους οπαδούς της Φορτούνα: Ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας Χρήστος Τζόλης θα συνεχίσει να ανήκει στον σύλλογο. Αφού ο Έλληνας κυνήγησε γκολ ως δανεικός παίκτης της Ντίσελντορφ τη φετινή σεζόν, θα υπογράψει οριστικά την 1η Ιουλίου 2024. Προκειμένου να γίνει αντιληπτό αυτό, οι Flingerans έχουν πλέον ασκήσει το δικαίωμα αγοράς που συμφωνήθηκε με τη Νόριτς”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπαίνει γήπεδο και η U15 του ΟΦΗ!

Ολοκληρώνεται ο κύκλος της προετοιμασίας για τις ακαδημίες του...

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη – Επενδύσεις, αποτελέσματα και Προοπτικές!

Κατά την πενταετία 2020–2025, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες γνώρισαν...

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα τον νεαρό Ζορμπά!

Η Μίλαν επισημοποίησε την απόκτηση του Σπυρίδωνα Πέτρου Ζορμπά...

Νεαρός του Ατρομήτου υπέγραψε στη Μπάγερν Μονάχου!

Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Καρανδρίκας, γεννημένος στις 21 Μαΐου 2009,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ