Ισπανία

Εκεί φαίνεται ότι καταλήγει ο Σέρχιο Ράμος!

Ο Ισπανός αστέρας αποχωρεί από τη Σεβίλλη, για έναν τελευταίο προορισμό, πριν την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο.

Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τη νεοιδρυθείσα ομάδα του MLS Σαν Ντιέγκο FC που κάνει ντεμπούτο το 2025.

Όπως αναφέρει το “Athletic” δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία, αλλά προσδοκία είναι ότι ο πολύπειρος αμυντικός θα είναι καθορισμένος εάν υπογράψει.

Η εν λόγω ομάδα πρόκειται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα του MLS το 2025 και όπως φαίνεται θέλει να κάνει ηχηρή την παρουσία της, έχοντας στοχεύσει και τον άλλοτε παίκτη της Νάπολι, Τσάκι Λοζάνο.

Ο Ράμος θα είναι ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Σεβίλλη και δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Σεβιγιάνους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η U19 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με… αλλαγές στον πάγκο και πολλά ταλέντα!

Η U19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για...

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ