Τρίτη, 23/12/25
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025
Βόλος (U19) - ΟΦΗ (U19)

Έφυγε με… τετάρτη από τον Βόλο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει νίκη με 4-1 επί του Βόλου, για το φινάλε του πρωταθλήματος της Super League U19.

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής, που έγινε στο αθλητικό κέντρο “Όλγα Βασδέκη”, η ομάδα της Κρήτης άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό. Ο Τσερεβελάκης “έκλεψε” την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Αλαμίση για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 32’ με τον Αποστόλου, που έκλεψε τη μπάλα και “κρέμασε” τον αντίπαλο κίπερ.

Στο 60’ η ομάδα του ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Φαϊτάκη. Ο Ζαχαριουδάκης ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας τον τερματοφύλακα του Βόλου για το 1-2.

Στο 83’ ο Μ. Χνάρης με ωραία ατομική προσπάθεια και εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Φαϊτάκη, νίκησε τον Αλαμίση για το 1-3.

Στο 89’ οι Ζαχαριουδάκης, Πιστικός, Σημαντηράκης και Φαϊτάκης συνεργάστηκαν υποδειγματικά, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Συνθέσεις των ομάδων

Βόλος: Αλαμίσης, Αλεξιάδης, Λυκουρίνος (76′ Καπετάνος), Χαβαλές, Γκίρδας, Βαινόπουλος (70′ Γκουγκούλης), Αποστόλου (46′ Τουλουμενίδης), Θεοχάρης, Καφετζή, Νταιλάνι, Σίμος (70′ Ρίσκος)

ΟΦΗ: Μανουσάκης, Κουτσουπιάς (46’ Σέχου), Σημαντηράκης, Μερκούρης (46’ Φαϊτάκης), Χότζα, Μπλίντο, Ζαχαριουδάκης, Δάρλας (70’ Μ. Χνάρης), Τσερεβελάκης (60’ Πιστικός), Τακάκης (Κ. Χνάρης), Σταυρόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Αγρίνιο η U15 της Κηφισιάς!

Η U15 της Κηφισιάς πέρασε τον Παναιτωλικό, επικρατώντας με...

Ένα και… καλό για τον Παναιτωλικό επί της Κηφισιάς!

Ο Παναιτωλικός πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

“Διπλό” στη Λάρισα για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για τον Πανσερραϊκό στη Λάρισα με 2-0, για...

Νίκη για την U17 της Λάρισας επί του Πανσερραϊκού!

Η Λάρισα έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με...

Νίκησε την Κηφισιά και προκρίθηκε ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ