Κυριακή, 08/09/24
Λάρισα (U17)

“Εύχομαι να διεξαχθούν όμορφα παιχνίδια στο πλαίσιο του fair play και να χειροκροτήσουμε τον καλύτερο”!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Λάρισα ετοιμάζεται για πρώτη φορά να παίξει στην τελική φάση της Super League U17 και άπαντες στον Θεσσαλικό κάμπο περιμένουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις τους ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Βασιλείου και ο αρχηγός, Κώστας Γκρόζος αναφέρθηκαν στην προσπάθεια όλων, αλλά και την μεγάλη μάχη που έρχεται.

Αναλυτικά τα όσα είπαν

Γιάννης Βασιλείου (Προπονητής):

“Η ομάδα μας με πολύμηνη προσπάθεια των παιδιών και με προσήλωση στη συστηματική δουλειά που κάνουμε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, πάντα με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης, καταφέρνει να βρεθεί στην 4άδα των καλύτερων της διοργάνωσης Super Legue K17 απέναντι σε κορυφαίες ομάδες που επενδύουν τα μέγιστα στις ακαδημίες τους.

Είναι για μας τιμή αλλά και πρόκληση να συμμετέχουμε και να αποκτούμε επιπλέον εμπειρίες ως επιβράβευση για τους κόπους και τα αποτελέσματα που πετύχαμε εντός κι εκτός έδρας κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στα παιδιά όλων των ομάδων που διακρίθηκαν φτάνοντας στην τελική φάση. Εύχομαι να διεξαχθούν όμορφα παιχνίδια στο πλαίσιο του fair play και να χειροκροτήσουμε τον καλύτερο που θα πετύχει την πρωτιά. Ευχαριστίες στους γονείς και στους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΛ θα ήθελα να εκφράσω για την εμπιστοσύνη και για τη συμβολή τους στην εξέλιξη των αθλητών μας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ομάδες που προέρχονται από την Super League ενώ η δική μας ομάδα αγωνίζεται στην SL2″

Κώστας Γκρόζος (Αρχηγός):

“Θέλω καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την συμμετοχή μας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, από την αρχή της χρονιάς το είχαμε ως στόχο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε και θα ζήσουμε αυτή την εμπειρία.

Όλη την χρονιά με τη βοήθεια των προπονητών των γυμναστών και όλου το staff της ομάδας και μέσα από σκληρή δουλειά με επιμονή και υπομονή, καταφέραμε να βελτιωθούμε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και να γίνουμε μία ομάδα που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Βεβαια ξέρουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγάλος απέναντι στις ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά είμαστε η ΑΕΛ, εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο με βαριά φανέλα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να δώσουμε χαρά στην πόλη μας.

Τελος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Final four και να ευχηθώ να γίνουν καλά παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...