Αγγλία

“Αν δεν με θέλουν, θα πάω αλλού να σηκώνω κούπες”!

Ο Ολλανδός προπονητής πέρασε στην… αντεπίθεση μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από την Γιουνάιτεντ.

Ο Τεν Χαγκ που έχει δεχθεί “πυρά” κατά την διάρκεια της σεζόν πήρε έναν ακόμα τίτλο με τους ” κόκκινους διαβόλους” και πλέον η Μάντσεστερ καλείται να αποφασίσει άμεσα για το αν θα συνεχίσει με τον ίδιο στον πάγκο ή όχι.

Παρόλο που θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο Ολλανδός θα αντικατασταθεί το καλοκαίρι, ο ίδιος συνεχίζει να έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση πως οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν πρόκεται να βρουν κάποιον ανώτερο για τον πάγκο τους, κάτι που φαίνεται και από τις τελευταίες δηλώσεις του μετά το Κύπελλο.

“Δύο τρόπαια σε δύο σεζόν και τρεις τελικοί, όχι και άσχημα… Αν δεν με θέλουν πια, θα πάω κάπου αλλού και θα σηκώσω κούπες. Αυτό είναι που κάνω” είπε συγκεκριμένα ο Τεν Χαγκ, σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

Εξελίξεις με Τζολάκη στον Ολυμπιακό – Πρόταση από Premier League!

Το θέμα Τζολάκης μπαίνει σε νέα φάση και αυτή...

Ο Νειμάρ δεν “έσκασε” από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και… πήγε Λας Βέγκας!

Το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς για τον Νεϊμάρ — αλλά...

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το...

Ο Ρομανό σχεδόν… έστειλε τον Τζόλη στην Άρσεναλ!

Το πρωί της Τρίτης ο Ιταλός δημοσιογράφος έδωσε το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ