Κυριακή, 08/09/24
ΠΑΟΚ (U17)

“Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την περαιτέρω εξέλιξη των νέων αθλητών μας”!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να… κλείσει εισιτήριο στην τελική φάση από τον πρώτο γύρο, παίζοντας χωρίς άγχος στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Κάπως έτσι ο Δημήτρης Ορφανός, ο προπονητής της ομάδας, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα των αγώνων, τα οποία μπορούν να εξελίξουν περισσότερα τα παιδιά.

Από την άλλη ο αρχηγός Γιώργος Κοσίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του, που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό να δημιουργείται.

Αναλυτικά τα όσα είπαν

Δημήτρης Ορφανός (Προπονητής)

“Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε για ακόμη μια χρονιά σε τελική φάση Final Four, σε μια γιορτή του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την περαιτέρω εξέλιξη των νέων αθλητών μας, τόσο σε αγωνιστικό, αλλά και σε πνευματικό επίπεδο.

Διαχρονικός μας στόχος είναι να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό, βασισμένοι στη δική μας φιλοσοφία εκπαίδευσης του ποδοσφαίρου, πάντα με τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει η ακαδημία μας. Καλή επιτυχία σε όλους!”

Γιώργος Κοσίδης (Αρχηγός)

“Η προσπάθεια αυτής της ομάδας, σε ό,τι αφορά τις διοργανώσεις της Super League, άρχισε πριν δύο χρόνια στην Κ15, όπου καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά τελικά δεν κατακτήσαμε το τρόπαιο. Και γι’ αυτό τον λόγο νιώθουμε, κατά κάποιο τρόπο, ότι το χρωστάμε στους εαυτούς μας.

Πηγαίνουμε στη Λαμία με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε μια ποιοτική ομάδα, την οποία συνθέτουν παίκτες που εκπαιδευόμαστε μαζί από πολύ μικρή ηλικία, παίκτες που διαθέτουμε προσωπικότητα και ωριμότητα, κάτι που προσπαθούμε να αναδεικνύουμε σε κάθε μας παιχνίδι. Έφτασε η ώρα του Final Four, λοιπόν, για το οποίο έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη χρονιά. Είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος και κυνηγάμε πάντα την πρωτιά σε όλες τις διοργανώσεις.

Εύχομαι να γίνουν ωραίοι και δίκαιοι αγώνες και όλα τα παιδιά να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παραμείνουμε υγιείς”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...