Σάββατο, 27/07/24
Έρευνα

Στην κορυφαία 10αδα του κόσμου ο Τζολάκης!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα… ταλέντα του “τέρματος” Παγκοσμίως.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είχε συμπεριληφθεί στη λίστα με τους 10 καλύτερους νέους τερματοφύλακες στον κόσμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα interesting football.

Συγκεκριμένα ο Τζολάκης φιγούραρε από τότε κιόλας στην πέμπτη θέση με τους κορυφαίους νέους κίπερ, σε μία αναγνώριση της δουλειάς που κάνει όλα αυτά τα χρόνια στους ερυθρόλευκους”

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο 23χρονος Γάλλος Ιλάν Μεσλιέρ της Λιντς, με αξία 20.000.000 ευρώ. Δεύτερος είναι ο 23χρονος Ολλανδός Κιέλ Σέρπεν της Μπράιτον, που αγωνίζεται δανεικός στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο 21χρονος Ιρλανδός, με καταγωγή από τη Νιγηρία, Γκάβιν Μπαζούνου, που αποκτήθηκε από τη Σαουθάμπτον έναντι 14.000.000 ευρώ. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο 21χρονος Βέλγος Μάρτεν Βάντεβουρντ, που αγωνίζεται στην Γκενκ και τον αγόρασε η Λειψία έναντι 10.000.000 ευρώ. Στην πέμπτη θέση, όπως είπαμε, βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού.

Στην έκτη θέση της λίστας είναι ο 24χρονος διεθνής Πορτογάλος, με ελβετική υπηκοότητα, Ντιόγκο Κόστα, που αγωνίζεται στην Πόρτο και αξιολογείται στα 45.000.000 ευρώ. Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο 21χρονος Γάλλος Στέφαν Μπάγιτς, που ανήκει στην Μπρίστολ Σίτι και έχει δοθεί δανεικός στη γαλλική Βαλενσιέν.

Στην όγδοη θέση είναι ο 19χρονος διεθνής Αμερικανός Γκαμπριέλ Σλόνινα, που ανήκει στην Τσέλσι και έχει δοθεί δανεικός στη βελγική Έουπεν. Στην ένατη θέση βρίσκεται ο 23χρονος διεθνής Γεωργιανός Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια (σ.σ. βασικός στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τη Γεωργία στον τελικό του Nations League), που κοστολογείται στα 25.000.000 ευρώ. Και τέλος, στη δέκατη θέση βρίσκεται ο 20χρονος Κολομβιανός Λουίς Μαρκίνες της Ατλέτικο Νασιονάλ.

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...