Σάββατο, 27/07/24
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν χρόνο συμμετοχής.

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένοι τερματοφύλακες που βολεύτηκαν στον πάγκο και δεν αντέδρασαν στιγμή στον παραγκωνισμό τους από τους προπονητές τους.

Χοσέ Μανουέλ Πίντο (Μπαρτσελόνα)

Από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις “χαλαρού” τερματοφύλακα που κατάφερε να πανηγυρίσει περί τους 14 τίτλους (συμπεριλαμβανομένων και 2 τίτλων Champions League)

Τομάζο Μπέρνι (Ίντερ)

Ένα όνομα μια ιστορία για την Ίντερ. Ο Μπέρνι δεν φόρεσε γάντια βασικού ούτε καν αναπληρωματικού τερματοφύλακα ούτε μια φορά στους “νερατζούρι” παρότι ανήκε στον ιταλικό σύλλογο έξι χρόνια.

Τομ Στάρκε (Μπάγερν Μονάχου)

Ο συγκεκριμένος ήταν άτυχος ως έναν βαθμό και αυτό διότι είχε να ανταγωνιστεί τον Μάνουελ Νόϊερ, το τείχος των Βαυαρών. Παρόλα αυτά, πληρωνόταν κανονικότατα για τα έξι χρόνια παραμονής του στον γερμανικό σύλλογο.

Κάρλο Κουντιτσίνι (Τσέλσι)

Μοιάζει… άκυρη η συγκεκριμένη περίπτωση στο παρόν άρθρο, ωστόσο, ο Κουντιτσίνι έχει περάσει στην ιστορία σαν δεύτερος στους “μπλε”. Κυρίως από τη στιγμή που μπήκε δυναμικά στο ρόστερ του συλλόγου ο Τσεχ. Βέβαια, ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας έχει κερδίσει τη χρονιά 2002/03 το βραβείο του MVP τερματοφύλακα, αλλά, δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει… αξέχαστος.

Κάρλο Πινσόλιο (Γιουβέντους)

Ίσως από τους πιο γνωστούς παγκίτες της Γιουβέντους. Ο Πινσόλιο πληρώνεται για να κάθεται και να βλέπει τα ματς της ομάδας του από τη θέση του παρατηρητή. Έφυγε αρκετές φορές δανεικός, ωστόσο, κανείς προπονητής έκτοτε δεν τον έχει εμπιστευτεί για να του δώσει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής. Έτσι για το… γαμώτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...