Σάββατο, 27/07/24
Σαουδική Αραβία

Οι Σαουδάραβες πάνε για… “Διαβολικό” κόλπο!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Το περασμένο καλοκαίρι οι Σαουδάραβες πήραν κάποιους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης και αυτοί ήταν οι Νειμάρ, Καντέ και Μπενζεμά αλλά δεν είναι πρόθυμοι να σταματήσουν εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 90min οι μεγάλες ομάδες από την χώρα της Μέσης Ανατολής σκοπεύουν να εντείνουν ακόμα παραπάνω τις προσπάθειες τους, ώστε να αποκτήσουν διάφορα αστέρια αλλά αυτή την φορά του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Στην αρχή ακούστηκε το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε της Σίτι και του Μπρούνο Φερνάντες της Γιουνάιτεντ, όμως για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι με τις περιπτώσεις τους.

Έτσι οι σύλλογοι των Σαουδάραβων κοιτάζουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις και μία από αυτές είναι η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου των ”κόκκινων διαβόλων” Κασεμίρο. Μάλιστα ο 31χρονος άσος διανύει το δεύτερο χρόνο του στο ”Όλντ Τράφορντ” έχοντας παράλληλα συμβόλαιο μέχρι το 2026. Πάντως δείχνει πως δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς η Αγγλική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις επίσημες διοργανώσεις της.

Οι σύλλογοι από την Σαουδική Αραβία θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση των δυο πλευρών προσφέροντας του μία δελεαστική προσφορά του ποδοσφαιριστή, η οποία θα τον πείσει στην συνέχεια  να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Saudi Pro League την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...