UEFA Youth League

Οι πιθανές ενδεκάδες του Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ναντ σε λίγη ώρα και χρειάζεται τη νίκη για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν προχθες (16/4, 08:35) για την Γενέυη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας, όπου θα διεξαχθεί το Final-4 της διοργάνωσης.

Το τουρνουά ξεκινά με τους δύο ημιτελικούς την Παρασκευή (19/4) και ολοκληρώνεται την Δευτέρα (22/4), με τον μεγάλο τελικό.

Τα παιχνίδια του Final-4 του UEFA Youth League θα γίνουν στο γήπεδο “Κολοβρέ” η χωρητικότητα του οποίου δεν ξεπερνάει τις 3 χιλιάδες.

Οι 4 φιναλίστ πήραν από 400 εισιτήρια με τους “ερυθρόλευκους” να περιμένουν τουλάχιστον 200 οπαδούς τους από την Ελλάδα, αλλά και αρκετό κόσμο από τις γύρω χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει μέχρι την τελική φάση της διοργάνωσης έχοντας καταφέρει μέχρι τώρα να αποκλείσει κατά σειρά τις Λέτσε, Καμπάλα, Ιντερ, Λανς και Μπάγερν Μονάχου.

Στα αγωνιστικά ο Σωτήρης Συλαιδόπουλος δεν θα υπολογίζει τους τραυματίες Δαρβίρα και Πλειώνη.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Μπ. Κωστούλας

Ναντ: Μαμπόν, Εμαμπά, Ακαπάντι, Ντουγκάρ, Γκοτιέ, Ασουμανί, Γκόμες, Λερού, Γκιράσι, Μαφουμπί, Τουρέ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ