Γαλλία

“Γιουχάρετέ τον, μας κορόιδευε για δύο χρόνια”!

Ο Ζερόμ Ροτέν κάλεσε τους Παριζιάνους να γιουχάρουν τον Λιονέλ Μέσι, αν πάρει μέρος με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα δεν… είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος τα “βάζει” με τον Αργεντινό και προκαλεί δημόσια με τα λεγόμενα του.

Μιλώντας στην εκπομπή του Rothen s’enflamme, ο πρώην σταρ των Παριζιάνων είπε:

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά που δεν έδωσε.

Ως Γάλλος και Παριζιάνος να τον βλέπω να παρελαύνει με την Αργεντινή; Παιδιά, εάν υπάρχει η οποιαδήποτε συζήτηση ότι ο Μέσι μάς γέλασε για δυο χρόνια, αποδοκιμάστε τον.

Είπε ότι θα ήταν καταστροφή να ζήσει στο Παρίσι και ότι δεν έλαβε το καλωσόρισμα που πιστεύει ότι θα έπρεπε. Ανοησίες. Ήταν πάνω στον Πύργο του Άιφελ, όπως κι ο Νεϊμάρ.

Κάθε Γάλλος τού έδειχνε σεβασμό όταν ήρθε. Περιμέναμε ως αντάλλαγμα σεβασμό, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Όταν του είχε διακοπές, δεν έζησε ποτέ στο έπακρο το Παρίσι κι οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ σε αυτό που περιμέναμε από εκείνον.

Ακούσαμε ότι δεν πανηγυρίσαμε ανάλογα μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η Γαλλία στον τελικό! Δεν πρέπει να περίμενε ότι θα του στρώσουμε το κόκκινο χαλί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ