Ολλανδία

Έσπασε τα… ρεκόρ ο Αγιάξ – Έπαιξε με 14 νεαρά παιδιά!

Ο Άγιαξ αγωνίστηκε χθες στο πρωτάθλημα, έχοντας αρκετά ταλέντα μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ακαδημία του.

Κόντρα στην Γκο Αχέντ Ιγκλς, ο Αίαντας έμεινε στην ισοπαλία 1-1, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αφήνουν θετικά σημάδια στον προπονητή τους.

Με λίγα λόγια από τους 15 νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι… 14 προέρχονται από την Ακαδημία και είναι γεννημένοι τον 21ο αιώνα.

Πρόκειται για τους Ραμάι (2001), Ρενσχ (2003), Καπλάν (2003), Γκαέι (2002), Χάτο (2006), Τέιλορ (2002), Μάνσβερκ (2002), Χλίνσον (2004), Ταχίροβιτς (2003), Γκοντς (2005) είναι οι δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, οι πέντε ποδοσφαιριστές που ήρθαν ως αλλαγή από τον πάγκο, ήταν όλοι επίσης γεννημένοι τον 21ο αιώνα. Πρόκειται για τους Βος (2005), Φιτζ-Τζιμ (2003), Φορμπς (2004), Ράιχοφ (2005) και Γκούιχερ (2004).

Δείτε το ποστάρισμα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ