Ο Ολυμπιακός, με τη φόρα από την κατάκτηση του Youth League, επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0 για το πρωτάθλημα της Super League U19.
Στο 24′ οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν μετά από κάθετη του Πνευμονίδη, ο Χαραλαμπόγλου δέχθηκε μαρκάρισμα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Μαρίνη.
Ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο πιεστικός και στο 35′ ο Πνευμονίδης έκανε σέντρα από δεξιά, η άμυνα της ΑΕΚ απομάκρυνε αρχικά, όμως ο Μπακούλας με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 1-0.
Στο 43′ ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Τανούλη, όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω σε αμυντικό της ΑΕΚ.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους. ο Πνευμονίδης είδε την κίνηση του Χαραλαμπόγλου στο χώρο και εκείνος με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.
Στο 68′ ο Πνευμονίδης πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Βαλκάνη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ολυμπιακό.
Συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.
ΑΕΚ: Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.