Δευτέρα, 13/05/24
Ολυμπιακός (U19) - ΑΕΚ (U19)

Ασταμάτητοι οι Πρωταθλητές Ευρώπης – Πήραν το ντέρμπι επί της ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός, με τη φόρα από την κατάκτηση του Youth League, επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0 για το πρωτάθλημα της Super League U19.

Στο 24′ οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν μετά από κάθετη του Πνευμονίδη, ο Χαραλαμπόγλου δέχθηκε μαρκάρισμα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Μαρίνη.

Ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο πιεστικός και στο 35′ ο Πνευμονίδης έκανε σέντρα από δεξιά, η άμυνα της ΑΕΚ απομάκρυνε αρχικά, όμως ο Μπακούλας με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 43′ ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Τανούλη, όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω σε αμυντικό της ΑΕΚ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους. ο Πνευμονίδης είδε την κίνηση του Χαραλαμπόγλου στο χώρο και εκείνος με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.

Στο 68′ ο Πνευμονίδης πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Βαλκάνη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ολυμπιακό.

Συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.

ΑΕΚ: Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Ο Μόντριτς θέλει να μείνει στη Ρεάλ, αλλά… μόνο...

Ο Κροάτης αστέρας θέλει να παραμείνει στην ομάδα του, καθώς σκοπός του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται...
Ιταλία

Χαμός για… Μανδά στην Ιταλία – Αποθεώνεται από παντού!

Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και έγινε... χαμός! Ο νεαρός Χρήστος Μανδάς κράτησε στο μηδέν...
Γαλλία

Οσιμέν ο… αντί – Μπαπέ στην Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση για τον Γάλλο παιχταρά της, έχοντας βρει τον εκλεκτό...
ΠΑΟΚ (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ και… παραμένει “ζωντανός” για το πρωτάθλημα!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 του Ολυμπιακού, παραμένοντας "ζεστός" για την πρώτη θέση...
Ιταλία

Στη Γιουβέντους τσεκάρουν… ένα πρώην “κιτρινόμαυρο” ταλέντο!

Ο πρώην νεαρός της ΑΕΚ που εντυπωσιάζει με την... ομάδα του, έχει μπει στο στόχαστρο της Γιουβέντους. Ο...