Σάββατο, 27/07/24
Ολυμπιακός (U19) - ΑΕΚ (U19)

Ασταμάτητοι οι Πρωταθλητές Ευρώπης – Πήραν το ντέρμπι επί της ΑΕΚ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ολυμπιακός, με τη φόρα από την κατάκτηση του Youth League, επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0 για το πρωτάθλημα της Super League U19.

Στο 24′ οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν μετά από κάθετη του Πνευμονίδη, ο Χαραλαμπόγλου δέχθηκε μαρκάρισμα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Μαρίνη.

Ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο πιεστικός και στο 35′ ο Πνευμονίδης έκανε σέντρα από δεξιά, η άμυνα της ΑΕΚ απομάκρυνε αρχικά, όμως ο Μπακούλας με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 43′ ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Τανούλη, όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω σε αμυντικό της ΑΕΚ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους. ο Πνευμονίδης είδε την κίνηση του Χαραλαμπόγλου στο χώρο και εκείνος με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.

Στο 68′ ο Πνευμονίδης πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Βαλκάνη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ολυμπιακό.

Συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.

ΑΕΚ: Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...