Αγγλία

“Πάλι με τη Ρεάλ; Έχει κουράσει όλο το ίδιο”!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να… πιστέψει ότι θα βρει ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά της.

Όπως φαίνεται για τους ανθρώπους της ομάδας η “Βασίλισσα” αποτελεί… κακό δαίμονα για τους “Πολίτες” που δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις αναμετρήσεις.

Ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ο τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την έλλειψη ποικιλίας στην κλήρωση του Champions League καθώς η ομάδα του βρέθηκε για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μετά την κλήρωση:

“Τι κρίμα. Τα μπαλάκια αυτά με κουράζουν, είναι πάντα το ίδιο. Η φετινή κλήρωση είναι ίδια με την περσινή, απλώς αλλάξτε την Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε πέρσι, όταν απέναντι στη Ρεάλ προκριθήκαμε στον τελικό.

Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πρέπει να θυμηθούμε ότι τους νικήσαμε πέρσι στους ημιτελικούς και θα προσπαθήσουμε να το θυμηθούμε. Παίξαμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας, κάναμε εκπληκτική δουλειά στο παιχνίδι αυτό αλλά πρέπει να θυμόμαστε πόσο δυνατοί είναι, ότι είναι πρώτοι στο Πρωτάθλημα και ότι απολαμβάνουν αυτή τη διοργάνωση.

Είναι η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, όποτε παίζουν σε αυτή τη διοργάνωση νομίζουν ότι θα την κερδίσουν. Μόνο που είμαστε και εμείς αισιόδοξοι. Πηγαίνουμε καλά, τα προηγούμενα χρόνια παλεύαμε αλλά δεν τα καταφέρναμε. Φέτος νικάμε όλα τα παιχνίδια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό. Είμαστε δυνατοί πνευματικά”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Παραγουάη!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (γεννηθέντες...

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ