Κυριακή, 15/02/26
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Όμιλος-πρόκληση, στόχος η παραμονή στην league A”!

Στην Σερβία βρίσκεται η Eθνική Κορασίδων ενόψει της συμμετοχής της στην 2η προκριματική φάση του EURO WU-17 (League Α).

Ο προπονητής της “γαλανόλευκης”, Γιώργος Παπακώστας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στόχο της αποτελεί η παραμονή στη league A σε έναν όμιλο πρόκληση απέναντι στην Αγγλία την Ιταλία και την Σερβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπακώστα.

“Μετά την πρόκριση μας από την 1η φάση, θα συμμετάσχουμε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά, έναν όμιλο-πρόκληση, με ομάδες που διαθέτουν ποιότητα αλλά και ιστορία στο ποδόσφαιρο γυναικών και αναφέρομαι στην Αγγλία και την Ιταλία. Η στόχευση μας εστιάζεται στο παιχνίδι με την οικοδέσποινα Σερβία, με την οποία λογικά θα διεκδικήσουμε την παραμονή, και πρόκειται για μια ομάδα που παρότι προβιβάστηκε από την league διαθέτει ποιοτικές παίκτριες με ταλέντο.

Φυσικά, στόχο μας αποτελεί η παραμονή στην κορυφαία λίγκα του ηλικιακού γκρουπ και θεωρώ ότι όλες οι ποδοσφαιρίστριες αξίζουν να βρίσκονται στην league A και να αντιμετωπίζουν τις κορυφαίες ομάδες και ελπίζω πως θα το καταφέρουμε. Δείξαμε και στα πρόσφατα φιλικά με την Ουγγαρία ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για αυτό και σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά σίγουρα δεν φοβόμαστε κανέναν.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ