Παναθηναϊκός (U15) - Αστέρας Τρίπολης (U15)

Όλα “Χ” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης!

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στην ισοπαλία 1-1, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Super League U15.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο α’ ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις. Ωστόσο, οι Πράσινοι είχαν μια καλή στιγμή προς το φινάλε του 45λεπτου με σουτ του Σταμένη που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Τριφύλλι ανέβασε ρυθμό, πήρε τα ηνία αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε γκολ στο 55′ απ’ τον Κοντράσι.

Ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεσή του μετά το γκολ και είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 60′ με τον Σταμένη, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι έπειτα από τετ α τετ. Τελικά οι Πράσινοι και ο Σταμένης βρήκαν πέντε λεπτά αργότερα το γκολ που άξιζαν και δικαιούνταν βάσει απόδοσης.

Στο 65′ ο Καλμπουρτζής νικήθηκε στο τετ α τετ αλλά ο Σταμένης πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Γείτονας, Καλμπουρτζής, Γκρέμπι (75′ Μπινιάρης), Λάβδας, Σέμος, Καρό, Νταμπίζας (50′ Παπακώστας), Καραγκούνης (75′ Λελούδας), Σταμένης, Τουνουσίδης (75′ Λαζαρίδης), Δανιηλίδης (60′ Γκαρτζονίκας).

Αστέρας Τρίπολης: Τσομπανίδης, Γιακουμής (65′ Βεργέτης), Κόρο, Νίκου (73′ Κοψαύτης), Βουνάτσος, Κωνσταντόπουλος, Αδάμος (55′ Ζορμπαλάς), Ζόγκου, Κοντράσι, Πιέρρος, Δουρής (73′ Ματθαιόπουλος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ