Σάββατο, 07/02/26
Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε για επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση”!

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το… σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία

Ο Τάσος Μπακασέτας που αστόχησε στη διαδικασία παραδέχθηκε πως ο αποκλεισμός πονάει όλους, αλλά οι διεθνείς θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση με όλες τους τις δυνάμεις.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Το συναίσθημα να παίζεις για τη χώρα σου, δεν (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση. Η Εθνική Ελλάδας (θα έπρεπε να) είναι κάτι παραπάνω για όλους μας. Είναι τιμή. Είναι ευθύνη. Είναι περηφάνεια. Είναι αγάπη.

Λένε πως η αγάπη πονάει. Έτσι είναι. Ναι, ο αποκλεισμός μας πονάει. Πάρα πολύ. Ούτε αυτό (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση.

Επίσης, η ευθύνη συνοδεύεται από «υποχρεώσεις». Μια από αυτές είναι να μη λυγίζεις στα δύσκολα. Να βγαίνεις μπροστά. Να προσπαθείς να εμπνεύσεις. Να μην το βάζεις κάτω. Και αυτό θα κάνουμε.

Ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος. Η επιστροφή της Ελλάδας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε εμείς που πρώτοι οφείλουμε να δούμε τι δεν κάναμε σωστά. Είμαστε εδώ και δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Γιατί το θέλουμε και το πιστεύουμε”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε στην Ελλάδα και ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ ο Ρομάνο!

Ο Τιάγκο Ρομάνο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ,...

Επίσημα “Περιστεριώτης” ο Πνευμονίδης!

Ο νεαρός Σταύρος Πνευμονίδης ανακοινώθηκε χθες από τον Ατρόμητο,...

Τέσσερις ανανεώσεις και ένα επαγγελματικό στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχωρά τον σχεδιασμό του με την Ακαδημία...

Στο “μάτι” του Ολυμπιακού νεαρός από τη… Λατινική Αμερική!

Για έναν ακόμη νεαρό από τη Λατινική Αμερική πηγαίνει...

Το “hot” ταλέντο του Πανιωνίου που μπήκε στο “μάτι” του Ολυμπιακού!

Το ταλέντο στην Ακαδημία του Πανιωνίου "ρέει" και αυτό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ