Τετάρτη, 28/01/26
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, 2026
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε για επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση”!

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το… σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία

Ο Τάσος Μπακασέτας που αστόχησε στη διαδικασία παραδέχθηκε πως ο αποκλεισμός πονάει όλους, αλλά οι διεθνείς θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση με όλες τους τις δυνάμεις.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Το συναίσθημα να παίζεις για τη χώρα σου, δεν (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση. Η Εθνική Ελλάδας (θα έπρεπε να) είναι κάτι παραπάνω για όλους μας. Είναι τιμή. Είναι ευθύνη. Είναι περηφάνεια. Είναι αγάπη.

Λένε πως η αγάπη πονάει. Έτσι είναι. Ναι, ο αποκλεισμός μας πονάει. Πάρα πολύ. Ούτε αυτό (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση.

Επίσης, η ευθύνη συνοδεύεται από «υποχρεώσεις». Μια από αυτές είναι να μη λυγίζεις στα δύσκολα. Να βγαίνεις μπροστά. Να προσπαθείς να εμπνεύσεις. Να μην το βάζεις κάτω. Και αυτό θα κάνουμε.

Ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος. Η επιστροφή της Ελλάδας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε εμείς που πρώτοι οφείλουμε να δούμε τι δεν κάναμε σωστά. Είμαστε εδώ και δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Γιατί το θέλουμε και το πιστεύουμε”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΟ κάλεσε ακόμη ένα Ελληνόπουλο που αγωνίζεται στο εξωτερικό!

Η ΕΠΟ συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει στην...

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τσιλιγγίρη!

Ο Πανσερραϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό Γιάννη Τσιλιγγίρη,...

Έκανε σέντρα στο Τολό το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Εθνικής!

Η "σέντρα" στο αναπτυξιακό πρόγραμμα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U14...

Μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού αποχώρησε με μεταγραφή!

Υπήρξε ένα μεγάλο ταλέντο για την ομάδα του Παναθηναϊκού,...

“Αεροπλανικό” γκολ για τον νεαρό Χατσίδη!

Ο νεαρός Δημήτρης Χατσίδης "πετάει" τόσο εντός, όσο και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ