Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Πριν υπογράψει στην Αλ Νασρ ο Πορτογάλος, η Ντόρτμουντ είχε παρουσιαστεί σαν πιθανός προορισμός του.

Mετά από την “σεναριολογία” για το μέλλον του διάσημου Πορτογάλου, που απασχόλησε το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου, ο Κάρστεν Κράμερ, εξήγησε για ποιους λόγους, ο γερμανικός σύλλογος, δεν μπήκε σε διαπραγματεύσεις με τον CR7.

Μιλώντας στο “Kicker”, ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, διευκρίνισε με νόημα:

“Η αξία της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν εξαρτάται από τον αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα και αυτή, είναι η πιο σημαντική ιδέα. Μπορεί να έχουμε τις καλύτερες ιδέες μάρκετινγκ στον κόσμο, αλλά εάν χάσουμε με 3-0 από την Φράιμπουργκ εντός έδρας, δεν ωφελούν σε κάτι”

Σύμφωνα με τον Κράμερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία του συλλόγου και θα “έφερνε” περισσότερο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον, παρά αθλητικά οφέλη στην ομάδα.

“Είναι ευλογία να έχεις οπαδούς. Ποια επωνυμία έχει θαυμαστές; Οι περισσότεροι έχουν πελάτες. Πουλάμε 500.000 φανέλες το χρόνο σε φιλάθλους, οι οποίοι γίνονται πρεσβευτές της Μπορούσια Ντόρτμουντ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

Εξελίξεις με Τζολάκη στον Ολυμπιακό – Πρόταση από Premier League!

Το θέμα Τζολάκης μπαίνει σε νέα φάση και αυτή...

Ο Νειμάρ δεν “έσκασε” από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και… πήγε Λας Βέγκας!

Το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς για τον Νεϊμάρ — αλλά...

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το...

Ο Ρομανό σχεδόν… έστειλε τον Τζόλη στην Άρσεναλ!

Το πρωί της Τρίτης ο Ιταλός δημοσιογράφος έδωσε το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ