Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Πριν υπογράψει στην Αλ Νασρ ο Πορτογάλος, η Ντόρτμουντ είχε παρουσιαστεί σαν πιθανός προορισμός του.

Mετά από την “σεναριολογία” για το μέλλον του διάσημου Πορτογάλου, που απασχόλησε το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου, ο Κάρστεν Κράμερ, εξήγησε για ποιους λόγους, ο γερμανικός σύλλογος, δεν μπήκε σε διαπραγματεύσεις με τον CR7.

Μιλώντας στο “Kicker”, ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, διευκρίνισε με νόημα:

“Η αξία της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν εξαρτάται από τον αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα και αυτή, είναι η πιο σημαντική ιδέα. Μπορεί να έχουμε τις καλύτερες ιδέες μάρκετινγκ στον κόσμο, αλλά εάν χάσουμε με 3-0 από την Φράιμπουργκ εντός έδρας, δεν ωφελούν σε κάτι”

Σύμφωνα με τον Κράμερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία του συλλόγου και θα “έφερνε” περισσότερο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον, παρά αθλητικά οφέλη στην ομάδα.

“Είναι ευλογία να έχεις οπαδούς. Ποια επωνυμία έχει θαυμαστές; Οι περισσότεροι έχουν πελάτες. Πουλάμε 500.000 φανέλες το χρόνο σε φιλάθλους, οι οποίοι γίνονται πρεσβευτές της Μπορούσια Ντόρτμουντ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με τρίποντο από τον Βόλο ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 3-1,...

“Χαλαρό” πέρασμα για τον Βόλο επί του Λεβαδειακού!

Νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 3-0 του...

Κέρδισε Παναιτωλικό και πάει… Κρήτη για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον...

Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-1...

“Κόλλησε” στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, αλλά… στέφθηκε πρωταθλητής!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε ως πρωταθλητής από το Αγρίνιο, μένοντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ