Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Πριν υπογράψει στην Αλ Νασρ ο Πορτογάλος, η Ντόρτμουντ είχε παρουσιαστεί σαν πιθανός προορισμός του.

Mετά από την “σεναριολογία” για το μέλλον του διάσημου Πορτογάλου, που απασχόλησε το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου, ο Κάρστεν Κράμερ, εξήγησε για ποιους λόγους, ο γερμανικός σύλλογος, δεν μπήκε σε διαπραγματεύσεις με τον CR7.

Μιλώντας στο “Kicker”, ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, διευκρίνισε με νόημα:

“Η αξία της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν εξαρτάται από τον αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα και αυτή, είναι η πιο σημαντική ιδέα. Μπορεί να έχουμε τις καλύτερες ιδέες μάρκετινγκ στον κόσμο, αλλά εάν χάσουμε με 3-0 από την Φράιμπουργκ εντός έδρας, δεν ωφελούν σε κάτι”

Σύμφωνα με τον Κράμερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία του συλλόγου και θα “έφερνε” περισσότερο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον, παρά αθλητικά οφέλη στην ομάδα.

“Είναι ευλογία να έχεις οπαδούς. Ποια επωνυμία έχει θαυμαστές; Οι περισσότεροι έχουν πελάτες. Πουλάμε 500.000 φανέλες το χρόνο σε φιλάθλους, οι οποίοι γίνονται πρεσβευτές της Μπορούσια Ντόρτμουντ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

Αποχώρησε από τον ΟΦΗ ένα… δικό του παιδί!

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τα δικά του παιδιά....

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ