Γεωργία

“Δεν νομίζω πως μπορεί η Ελλάδα να μας κερδίσει μπροστά στο κοινό μας”!

Υπεραισιόδοξος για την έκβαση του ματς με την Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο σταρ των Γεωργιανών, Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο ηγέτης της Εθνικής Γεωργίας, Χβίτσα Κβαρατσχέλια θεωρεί πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα βρεθεί στα τελικά του EURO 2024.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Βιλί Σανιόλ, τόνισε στα social media της γεωργιανής ομοσπονδίας, για το παιχνίδι της Τρίτης:

“Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με θετικά συναισθήματα, γιατί μια τέτοια συνάντηση χεριάζεται υπευθυνότητα και θετική αντιμετώπιση. Προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ποιος θα σκοράρει δεν έχει σημασία. Όποιος και αν πετύχει γκολ, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε”.

“Η πιο δυνατή ομάδα θα κερδίσει και ελπίζω να είναι η ομάδα μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε τη δύναμή τους, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κερδίσει μέσα στη Γεωργία μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Απολαύστε το παιχνίδι”, είπε ακόμη ο σταρ της Νάπολι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

Νεαρός αποχώρησε από την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε σε νέα ομάδα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφήνει την ΑΕΚ για να συνεχίσει...

Ο νεαρός του ΠΑΟΚ που έθεσε… υποψηφιότητα για Ολλανδία!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με την...

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ