Σάββατο, 27/07/24
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε… απόσυρση ο Μέσι!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα αποσυρθεί από τη δράση.

Ο σούπερ σταρ μιλώντας στο BIG TIME, μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και για το πως ένιωσε με αυτήν την απόφαση.

Ο Μέσι, ο οποίος έπαιξε για 17 χρόνια στη Μπαρτσελόνα πριν υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2021 και στην Ίντερ Μαϊάμι πέρυσι, θα κλείσει τα 37 σε λιγότερο από τρεις μήνες (24/6/87), αλλά πιστεύει ότι η ηλικία του δεν θα καθορίσει πότε είναι η ώρα να “κρεμάσει” τα παπούτσια του και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

“Δεν ήμουν έτοιμος να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Ήταν μια δύσκολη αλλαγή για μένα. Έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν αυτό που έψαχνα. Διασκεδάζω τώρα.

“Είχα μια πολύ όμορφη παιδική ηλικία, αν και ήταν μια δύσκολη αλλαγή. Ήταν όλα καινούργια για μένα, ήμουν αγόρι, ήταν σαν να ξεκινούσα από το μηδέν: νέο σχολείο, νέοι φίλοι… Αλλά η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα πάντα συμπεριφερόταν θεαματικά, το γεγονός ότι κάνω αυτό που μου αρέσει ήταν κάτι εντυπωσιακό”

Tο σκεπτικό του για την απόσυρση και το σωστό… timing!

“Όταν νιώσω ότι είναι ώρα να κάνω αυτό το βήμα, θα το κάνω χωρίς να σκέφτομαι την ηλικία. Αν νιώθω καλά, θα προσπαθώ πάντα να συνεχίζω να αγωνίζομαι γιατί είναι αυτό που μου αρέσει και ξέρω πώς να κάνω.” “Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω όταν αποσυρθώ. Σήμερα προσπαθώ να απολαμβάνω την καθημερινότητα, τις στιγμές, χωρίς να σκέφτομαι τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο. Όταν καταλάβω πως δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, τότε θα χαιρετήσω”

“Εγώ κάνω πολύ αυτοκριτική με τον εαυτό μου, ξέρω πότε είμαι καλός, πότε είμαι κακός, πότε παίζω καλά και πότε παίζω άσχημα.

«Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα ακόμα, ελπίζω να συνεχίσω να παίζω για λίγο ακόμα, αυτό που μου αρέσει να κάνω. Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα βρω έναν τρόπο να εκπληρώσω τον εαυτό μου και να κάνω αυτό που μου αρέσει, βρίσκοντας νέο ρόλο”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...