Ολυμπιακός

Τσεκάρει νεαρό εξτρέμ της Πόρτο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, με το όνομα μάλιστα του Γκαστόν Μπόρζες (γεννημένος στις 29/03/2001) της Πόρτο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο αριστερό άκρο.

Ο Μπορζές αγωνίζεται στην Πόρτο και φέτος μετρά 16 συμμετοχές, δίνοντας τρεις ασίστ, με την ομάδα του να τσεκάρει τις επιλογές της. Είναι 11 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ συνολικά με την πρώτη ομάδα των Δράκων έχει 38 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τους Πορτογάλους, όπου μετά τον Κάρμο, έχει πρόθεση να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι.

Δείτε τον σε δράση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ