Αστέρας Τρίπολης (U15) - Ολυμπιακός (U15)

Πέρασε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, για την 12η αγωνιστική της Super League U15.

Οι νεαροί του Ολυμπιακού, έχοντας καλά τρεξίματα κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, με το γκολ να έρχεται λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 50′ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Αστέρα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 66′ ο Παναγόπουλος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας, υποδέχθηκε την μπάλα και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Σαβόπουλος, Ζορμπαλάς, Κόρο, Νίκου, Βουνάτσος, Κωνσταντόπουλος, Πιέρρος, Λαμπρόπουλος (75′ Δικαίος), Κοντράσι (60′ Ματθαιόπουλος), Δουρής (55′ Αδάμος), Ζόγκου (60′ Γιακουμής)

Ολυμπιακός: Ταβουλάρης, Σιώζιος, Κωστής, Γορανίτης, Γούσιος, Φαρίνης (54′ Σεφερλής), Μαγλογιάννης (68′ Ισμαήλος), Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης (54′ Καραμπιμπέρης), Θεοχάρης (41′ Μωϋσιάδης), Παναγόπουλος (71′ Δαμαβουλήτης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

Νεαρός αποχώρησε από την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε σε νέα ομάδα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφήνει την ΑΕΚ για να συνεχίσει...

Ο νεαρός του ΠΑΟΚ που έθεσε… υποψηφιότητα για Ολλανδία!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με την...

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ